Filter1

IKKS
Catalogus

99 items weergegeven

IKKS

Waan je in de wereld van Parisiennes met IKKS! De kleding van dit Franse modelabel is elegant, comfortabel én sportief. De perfecte combi, als je het ons vraagt. IKKS is perfect voor iedereen die van basic kleding met een twist houdt. Daarmee maak je je looks echt bijzonder!

IKKS is perfect voor chique én opvallende looks

Het is de hoogste tijd om je wat outfit tips te geven. Voor een chique look kun je gaan voor een pantalon met een kanten blouse erboven. Pretty! Is het koud buiten? Draag er dan een warme wollen trui over – liefst een met bijvoorbeeld een streeppatroon. Meer in de mood voor een opvallende outfit? Ga voor een leerlook skinny jeans, cocktailjurk of jumpsuit. Helemaal ready to steal the night! Deze outfits maak je af met een mooie trenchcoat van het merk, bijvoorbeeld in het lichtblauw of grijs. Supervrouwelijk en altijd goed!

Niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen!

Ook voor de kids kun je terecht bij IKKS. Zo vind je super cute jurkjes en rokjes bij het merk. Met stippen of streepjes erop – om de boel extra vrolijk te maken. Dus hebben jullie een familiefeestje coming up? Dan is IKKS helemaal perfect voor de looks. Kleding voor je zoontje vind je ook bij IKKS. Combineer een spijkerbroek en een shirt met een stoere print met een gitaar, hert of tijger. Aan het shoppen voor het familiefeest? Voeg er dan een mooi colbert aan toe! Zo komen jullie helemaal classy voor de dag.