Filter1

IGI&CO
Catalogus

104 items weergegeven

Igi

Als ouder wil je het beste voor je kind, Igi wil het beste voor de wereld. De baby- en kinderkleding van Igi wordt dan ook geproduceerd onder strikte ecologische voorwaarden.

Een goed leven en een goede toekomst

Bij Igi denken ze niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst. Niet alleen aan jouw kinderen, maar ook aan de kinderen van je kinderen. De vrolijke baby- en kinderkleding bestaat voor minstens 95 % uit biologische vezels, is vrij van pesticiden en beschikt over het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk. Daarbij wordt er gewerkt onder eerlijke arbeidsomstandigheden en wordt het gebruik van energie en water beperkt.

Mooi vanbinnen en vanbuiten

Zal over een tijd ecologische kleding de norm worden? Zalando hoopt van wel. Bij Igi is de kleding niet alleen goed voor de omgeving, maar ook nog eens enorm modieus. Wie zegt dat ecologische kleding saai is, heeft de collectie van Igi nog niet gezien. De rompers, jumpsuits en T-shirts zijn vrijwel allemaal voorzien van een uitgesproken en trendy dessin. De natuur wordt hierbij vaak als inspiratiebron gebruikt en dit komt in de meeste hippe ontwerpen terug op de kleding. Soms in een all-over dessin en dan weer iets meer ingetogen. De kleding van Igi is daarbij supercomfortabel en kan door de vele ritsen of drukknoopjes gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden.