Filter1

157 items weergegeven

Hunter

Ga voor 100% regen ready met Hunter. Of je er nu blij mee bent of niet: in ons koude kikkerlandje krijgen we regelmatig met een flinke regenbui te maken. De een staat daarbij te dansen in de plassen, de ander snelt zich troosteloos van A naar B. Hoe jij je dan ook voelt in de regen, met fashionable kledingstukken die je hiertegen beschermen wordt je dag gegarandeerd beter. Laat het zonnetje in jezelf shinen!

Fashionable laarzen en jassen tegen de regen

Bij Hunter vind je alle items om jezelf te beschermen tegen een plensbui: regenlaarzen, paraplu’s en regenjassen. Ideaal voor iedereen die weleens door de regen naar het werk, de school of de supermarkt fietst. En ook ideaal voor echte outdoorlovers! Wanneer je lekker warm en droog blijft, is je dag namelijk een stuk comfortabeler. En dat ook nog op een supermodieuze wijze. Score! Onze favorieten van Hunter? Regenlaarzen in opvallende kleuren als roze, rood en geel. En regenjassen met vrolijke prints – denk aan bloemen. Zo is jouw happy mood niet kapot te krijgen.

Vrolijke combinatietips

De kleding van Hunter kun je perfect combineren met je alledaagse look. Zo trek je de regenlaarzen aan over een jeans, en draag je de regenjassen over je T-shirt of trui. Hou je toch het liefst gewoon je casual jas aan? In dat geval zijn de paraplu’s van Hunter een ideale oplossing. En laat ons je ten slotte de ultieme regenwear-tip geven: ga voor de lage laarzen van het merk en trek er vrolijke sokken bij aan. Zo ben je ook meteen helemaal festival-proof!