Catalogus van Hummel

Filter (1)

821 items weergegeven

Hummel

Het gemengde design DNA van Hummel maakt dit een intrigerend merk. Fitnessoutfits voor vrouwen zijn stijlvol en verfijnd, in elegante en zachte kleuren. Herensweaters in sobere kleurblokken geven een sterk grafische stijl, die net zo naadloos overgaat in nonchalante trainingsbroeken, als een fijne jeans. Vintage gympen en wandelsneakers gaan gewoon helemaal niet meer uit. Lopen te lekker.

Helder sportdesign van Hummel

De voetbalvelden werden als eerste door Hummel veroverd. Het merk blijft loyaal als de officiële sponsor van diverse voetbalclubs. Tights en trainingsbroeken zijn perfect voor hardlopers of voor op de atletiek baan. Actieve kids met sportambities binnen bij Hummel terecht voor hun eerste echte sporttenues. Door het hoge trendgehalte blijft niet alles in de tas tot aan de wedstrijd in het weekend. Hoodies gaan boven spijkerbroeken op de fiets naar school, en de stoere sneakers gaan mee.

Sterke sobere sportkleding met een eigen design DNA

Wanneer een merk een tijdje meeloopt aan de top, zoals Hummel, dan schuilen er schatten in het designarchief. Deze klassiekers uit Hummel’s eigen historie, vooral de vintage sneakers, staan ijzersterk tussen de nieuwste ontwerpen. De pretentieloze, wat stille en soms zelfs sobere sportkleding is soms een verademing tussen alle neonflitsen. Dit creëert een eigenzinnig beeld, waarbij Hummel vooral uitblinkt in sobere, edgy statements. En wanneer het knalt, doet het dit in stijl.