Filter1

Hobbs
Catalogus

21 items weergegeven

Mode van Hobbs is luxe voor een betaalbare prijs

Hobbs is opgericht in 1981 in Engeland. De kleding wordt ontworpen voor de moderne individu van tegenwoordig. Dit gebeurt in een eigen atelier in Engeland. Vervolgens wordt de kleding gefabriceerd is hun eigen fabriek. Hobbs staat voor exclusieve, betaalbare en luxe mode. Elk ontwerp is modern en gemaakt volgens traditioneel vakmanschap van hoge kwaliteit. Hobbs beloofd luxe voor een betaalbare prijs.

Hobbs kleding, mode die stijl en klasse uitdraagt

Als je succesvol wilt zijn, probeer je altijd het juiste outfit te dragen waarin je zelfverzekerd en stijlvol voor de dag komt. Of je nu thuis een diner, verjaardag of tuinfeest organiseert voor je vrienden, het theater, een bruiloft of een jubileum bezoekt of klanten meet en vergaderingen op je kantoor afwerkt. Hobbs heeft voor elke gelegenheid het juiste outfit waarin je altijd zelfverzekerd voor de dag komt.

Elegant en tijdloos

De ontwerpers van Hobbs houden bij het creëren van de kleding rekening met de moderne pasvormen en het juiste maatwerk, waardoor elk item in deze collectie zich perfect aan jouw lichaam aanpast. Qua design en kleuren vind je bij Hobbs tijdloze creaties. De collectie bestaat uit jurken in verschillende lengtes, prachtige pantalons die gecombineerd kunnen worden met een chique mouwloze top, een trui of een blouse. Voor elk seizoen heeft Hobbs een tijdloze en exclusieve collectie kleding. Door het gebruik van duurzame stoffen zoals viscose en polyester blijft de kleding lang mooi.

De kracht van de ontwerpen van Hobbs ligt in het feit dat zij kleding ontwerpen waarmee je nu en in de toekomst altijd goed voor de dag komt. Ze focussen zich op het maken van tijdloze creaties, juist door deze tijdloze creaties geniet je langer van je aankoop. Bovendien is er, door gebruik te maken van diverse kleuren en designs, voldoende keuze om jouw eigen stijl uit te dragen.