Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.

Albrecht von Dewitz was een enthousiaste bergsporter uit Duitsland. Hij besloot in 1974 van zijn hobby zijn beroep te maken en richtte het sportmerk Vaude op. De naam was afgeleid van zijn initialen: V.D. Het merk richt zich voornamelijk op een complete uitrusting voor sporten in de bergen als: hiking, wandelen, klimmen en fietsen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Obereisenbach in het Zuiden van Duitsland. Vaude is internationaal bekend op het gebied van bergsport en levert aan verschillende landen over de hele wereld.


"Stevige schoenen voor sportieve uitjes"

Vaude herenschoenen zijn verkrijgbaar in een neutrale teint met kleurrijke accenten. Vaude herenschoenen zijn gemaakt van de beste materialen zodat er veelvoudig gebruik van kan worden gemaakt. De ontwerpers van Vaude hebben rekening gehouden met de ondergronden die moeten worden bewandeld; per schoen hebben zij gekeken welk materiaal daar het beste bij past. Er zijn verschillende soorten Vaude herenschoenen waaruit gekozen kan worden. In de collectie zitten onder andere: sandalen, bergschoenen, hikingschoenen en wandelschoenen. Vaude herenschoenen zijn voor mannen van alle leeftijden die van sporten in de buitenlucht houden. Het merk zelf is erg begaan met de natuur en houdt hier dan ook rekening mee tijdens de productie. Daarnaast is Vaude sponsor van het Wereldnatuurfonds. Een wandeling in de bergen of een fietstocht langs rivieren... Met Vaude herenschoenen ben je op alles voorbereid en kun je gelijk van start gaan! Vaude herenschoenen zijn eenvoudig te combineren en hebben een sportieve uitstraling. Kwaliteit, functionaliteit en stijl wordt gecombineerd en vind je terug in de collectie Vaude herenschoenen!

Gratis service

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Nooit meer die te drukke winkels in. Bestel gemakkelijk al je kleding, schoenen en meer bij Zalando.nl!

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.