Schoenen
Sneakers
Sandalen & slippers
Boots
Lage schoenen
Nette schoenen
Outdoorschoenen
Pantoffels
Schoenverzorging
 • Maat
 • Merk
 • Prijs
 • Kleur
 • Collectie
 • Materiaal
 • Binnenvoering
 • Sluiting
 • Nieuw binnen
  18 artikelen
  |Sorteren op:
  Pagina 1 van 1

  Adidas Golf herenschoenen bewijzen dat golfschoenen allerminst saai hoeven te zijn. In 1979 ontstond het idee om een speciaal kledingmerk op te richten voor golfers. Vanuit de TaylorMade Golf Company werden de eerste sportieve golfschoenen de wereld ingestuurd om sporters te overtuigen van de trendy looks. De schoenen werden toen nog verkocht onder de fabrieksnaam, die werd bedacht door Gary Adams. Uiteraard staat het merk in verband met het populaire sportmerk Adidas, dat werd opgericht door Adi Dassler. In 1997 ging Gary Adams een samenwerking aan met Adidas, waarna de schoenen verkocht werden als Adidas Golf herenschoenen. De Adidas Golf herenschoenen zijn eigentijds, sportief en interessant voor iedere golfer. Dit laatste heeft vooral te maken met de kwaliteit van de Adidas Golf herenschoenen. De schoenen worden gemaakt van flexibele materialen van duurzame kwaliteit. Het doel is om golfers schoeisel te bieden met een professionele uitstraling en een uitstekend draagcomfort. Dit is dan ook precies wat de Adidas Golf herenschoenen voor staan.


  "Bereik topprestaties en geniet van comfort"

  Gewone golfschoenen worden geproduceerd met het oog op de te leveren kwaliteit op de golfbaan, waardoor het comfort nogal eens afzwakt. Dit merkte oprichter Gary ook op en dat zorgde ervoor dat hij besloot zelf golfschoenen te gaan maken. Uiteraard wordt er bij het ontwerpen en produceren van de Adidas Golf herenschoenen ruimschoots aandacht besteed aan de kwaliteit van de schoenen, maar er is ook zeker een zeer deskundig oog voor uitstraling en comfort aanwezig tijdens het productieproces. De ontwerper van de Adidas Golf herenschoenen ziet het als zijn missie om golfers op weg te helpen naar topprestaties, door hen een perfecte balans tussen hoge kwaliteit en hoog comfort te bieden. De Adidas Golf herenschoenen hebben Gary Adams succesvol gemaakt, en worden nu vervaardigd om sporters succesvol te maken. Dat is een indrukwekkende wisselwerking en er valt dan ook te spreken van een echte win-winsituatie. Kun jij wel goede en prettige schoenen gebruiken tijdens het sporten? Dan mag je het assortiment Adidas Golf herenschoenen zeker niet overslaan! Deze schoenen bieden jou gegarandeerd alles wat je nodig hebt om op die topprestatie af te stuiven met een enthousiasme als nooit tevoren!

  Kostenloze service

  Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

  Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

  Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.