Heren

Herenschoenen van Onitsuka Tiger

Merk
Prijs
47
47
110
110
Gelegenheid
Neus
Sluiting
Nieuw binnen

36 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
MEXICO DELEGATION - Sneakers laag - black/dark grey MEXICO DELEGATION - Sneakers laag - white TIGER ATWO - Sneakers laag - taos taupe TIGER ATWO - Sneakers laag - evening sand Sneakers laag - white/navy MEXICO DELEGATION - Sneakers laag - peacoat/eggplant GSM - Sneakers laag - white/dark green ULTIMATE 81 - Sneakers laag - feather grey/hampton green TIGER CORSAIR - Sneakers laag - black TIGER CORSAIR - Sneakers laag - black/burgundy TIGER CORSAIR - Sneakers laag - white/black TIGER CORSAIR - Sneakers laag - navy peony/honey ginger

Lage en hoge sneakers maken deel uit van de collectie Onitsuka Tiger herenschoenen. In 1949 richt de toen 32-jarige voormalige legerofficier Kihachiro Onitsuka het bedrijf Ontisuka Co Ltd op, een van de oudste schoenenbedrijven in Japan. Het eerste ontwerp dat populair wordt bij de Japanse sporter is de basketbalschoen uit 1952. Samen met marathonloper Tooru Terasaw ontwikkelt Onitsuka daarna de loopschoen die blaren moet voorkomen. Dit model wordt in 1957 gedragen door Abebe Bekila. Voor de collectie Onitsuka Tiger herenschoenen wordt er steeds meer gebruik gemaakt van nieuwe technologieën om de sporter comfort te geven bij zijn prestatie. Het model Limber wordt gebruikt tijdens de pre-olympische trials in 1966, het model Fabre (FastBreak) wordt door het Japanse basketbalteam gebruikt tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München. In 1972 start men een samenwerking tussen de bedrijfven GTO, Jelenk, and Onitsuka voor de Olympische winterspelen in Sapporo, Japan. Deze samenwerking resulteert in een fusie in 1977 tot het bedrijf ASICS. De collectie Onitsuka Tiger herenschoenen bestaat uit sportschoenen voor onder andere voetbal, atletiek en golf, maar ook voor cheerleaders en worstelaars. Zo is Onitsuka Tiger al jaren een label dat de sporter helpt met het verbeteren van de prestaties.


"Sportieve prestaties door een soepele trendy schoen"

De sneakers uit de collectie Onitsuka Tiger herenschoenen zijn sportief en kleurrijk. Met de welbekende strepen van Asics laten ze zien dat niet alleen sporters baat hebben bij de schoenen van Onitsuka Tiger. Onder een vlotte jeans of soepele corduroybroek zijn het schoenen die modern en trendy zijn. Met een binnenvoering van textiel en een buitenkant van leer en synthetisch materiaal zijn het schoenen die comfortabel zijn. Soepelvallend en met een bescherming van de voeten zorgen ze tevens voor demping van schokken. Maar ook de lage sneakers met een bovenlaag van veloursleer in de collectie Onitsuka Tiger herenschoenen zorgen voor een bepaalde status die klasse weergeeft. En de hoge Onitsuka Tiger sneakers getuigen van sportiviteit. Je hoeft niet aan sport te doen om toch deze uitstraling te hebben. De ontwerpers van de Onitsuka Tiger herenschoenen weten namelijk met kleur en materiaal schoenen te creëren waarmee de man zijn sportieve look kan accentueren.

Gratis klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Nooit meer die te drukke winkels in. Bestel gemakkelijk al je kleding, schoenen en meer bij Zalando.nl!

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38