Schoenen
Sandalen & slippers
Boots
Nette schoenen
Sportschoenen
Outdoorschoenen
Pantoffels
Schoenverzorging

'Kost Paris'. Dit mooie Franse label voor herenschoenen, maakt bijzonder stijlvolle modellen 'Fabriqué en France'. Achter het nog jonge label Kost, zit het Franse schoenenhuis Cléon. Cléon ontwerpt en fabriceert al schoenen sinds 1946 in het Maine Loire district. De uitdaging van het label Kost, is erin gelegen om schoenen te maken van echte Franse makelij. En dit dan tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Kost herenschoenen moeten een combinatie zijn van authenticiteit, moderniteit en durf. Kost herenschoenen benadrukken de aandacht voor elegantie en detail. Bij het ontwerpen van deze fraaie schoenen wordt volop gebruik gemaakt van de langdurige expertise van schoenenhuis Cléon. Met de lijn van Kost herenschoenen heeft Cléon haar modellenseries in casual schoenen en schoenen voor op kantoor in belangrijke mate uitgebreid. Dit luxe label is momenteel in en rond Frankrijk te verkrijgen op meer dan 100 verkooppunten en in Nederland hier bij Zalando. Kost herenschoenen zijn er in heel afwisselende modellen. Sommige hebben een sterk zakelijke uitstraling. Andere ogen meer geschikt voor de vrije tijd. Daartussen zit een groot overgangsgebied. Kost herenschoenen stralen trouwens allemaal een grote kwaliteit uit, waardoor de scheiding tussen zakelijk en privé eigenlijk bijna niet te trekken valt.


"Kwaliteit van hip tot zakelijk"

De veterschoenen van leer, bezitten de meest klassieke uitstraling binnen het assortiment. Kost herenschoenen in deze stijl, doen het prima in zakelijke sferen onder een keurig kostuum of nette pantalon. Ze bieden een perfecte aanvulling op je goed verzorgde outfit en zitten bovendien comfortabel aan je voeten. De trendy mocassins van leer in hippe vrolijke kleuren, vormen de andere kant van het spectrum aan modellen. Ze bieden jou een comfortabel voetbed en ogen op een moderne wijze nonchalant. Je voelt je er heerlijk op wanneer je overdag lekker op stap bent. Ook staan ze jou prima, wanneer jij ergens te gast bent op een gezellig feest. De verzorgde look en trendy modellering, zorgen ervoor dat jij met elk van de Kost herenschoenen altijd goed gekleed bent. Er staat je een ruim aanbod ter beschikking. De variatie is echter zo groot, dat alleen jij de juiste keuze kunt maken!

Je persoonlijke klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.