Herenschoenen

Populaire filters
39 items weergegeven

Schoenen van Clarks Originals voor heren blijven verrassen. Het Engelse Clarks is een begrip in de wereld van comfortabel en casual schoeisel. Inmiddels is het meer dan dat. Een aantal van de originele, klassieke Clarks modellen is inmiddels iconisch te noemen. Clarks is het soort merk met een bescheiden begin, oprecht ambachtschap en reële ambities, dat zichzelf in de loop der tijd midden in de mode vindt.

De onverwachte iconen van Clarks Originals herenschoenen

Clarks Originals heeft behoorlijk wat streetcred opgebouwd bij echte modeliefhebbers. Zo is er de Wallabee, met dikke spekzool en het typische mocassinstijl stiksel, om het leer heen. Draag deze met baggy jeans en een grof gebreid vest. Ga je voor een smalle jeans en een slimfit shirt, ook helemaal goed. Wil je echt opvallen dan draag je Clarks Originals heren Wallabees onder geruite shorts met een paar geruite Argyle sokken erin.

Originele schoenen voor originele geesten

De klassieke Clarks Originals suède desertboots zijn de ideale schoenen, als het gaat om comfort en veelzijdigheid. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Een zwart paar is perfect voor bij een paar zwarte skinny jeans, een slimfit shirt en getailleerde zwarte blazer. In aardetinten zijn deze schoenen een mooie match onder relaxte chino’s of bij een casual korte broek. De Trigenic Flex zijn de meest moderne modellen binnen de Clarks Originals schoenencollectie voor heren. In deze futuristische sneakers combineert Clarks ambacht en technologie in een hoge kwaliteit suède, met de driedelige Vibram® zool. Kies je stijl, beken kleur en ervaar het uitzonderlijke comfort van Clarks Originals schoenen.