Schoenen
Boots
Lage schoenen
Nette schoenen
Sportschoenen
Outdoorschoenen
Pantoffels
Schoenverzorging
Maat
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Neus
55 artikelen
Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Boss Green, de jongste telg van de Hugo Boss modefamilie, heeft sinds de lancering van het sportieve designlabel in sneltreinvaart naam gemaakt. Hugo Boss behoeft immers ook weinig tot geen introductie. Boss Green vindt zijn stijlgoeroes en modemuzen in die specifieke takken van sport die bekend staan om stijl, klasse en precisie, zoals golf. Ook op het water, met de wind hoog in de zeilen, wordt Boss Green voor heren graag gezien.

Dynamisch design BOSS Green Schoenen

Sport en stijl gaan al langer samen, maar er zijn weinig merken die de twee fuseren met de verfrissende elegantie van Boss Green. Ook de combinatie van vorm en functie worden bij Boss Green op een hoger niveau getild. Uitzonderlijke materiaalcombinaties in originele kleuren worden perfect in elkaar gestikt tot uitzonderlijke vormen voor de ultieme sneakers. De selectie vrijetijdschoenen van Boss Green geeft je een uitgebreide keuze uit sneakers, veterschoenen en sportieve instappers. Daarnaast kun je kiezen uit sandalen en slippers, ideaal voor naar het strand of voor het douchen na een pittige sportsessie.

De ultieme vrijetijdsschoenen voor heren van Boss Green

De kleding en schoenen van Boss Green hebben een duidelijk signatuur in strakke silhouetten, die nooit flashy zijn maar wel altijd op de juiste manier opvallen. Ben je een allround Boss Green fan, dan draag je de sneakers in combinatie met een sportief shirt en de perfecte design shorts. Gestroomlijnde trainers in glanzend zwart leer geven een sportieve noot aan een geklede outfit. Met een moderne pantalon en goed getailleerd overhemd en blazer mogen de herenschoenen van Boss Green dus af en toe ook best aan het werk.