Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.

Mannen die zich helemaal thuis voelen in de Britse casual mode, zullen zeker met veel plezier rondlopen op Ben Sherman herenschoenen. De oprichter van dit klassieke merk, Arthur Benjamin Sugarman, werd geboren in Brighton. In dit kleinschalige stadje bestond in de jaren zestig van de vorige eeuw een enorme passie voor klassieke mode. Dit inspireerde de jonge ontwerper tot het maken van zijn eigen Ben Sherman herenschoenen en -kleding. Sindsdien wordt Arthur zelfs met Ben aangesproken en veel mensen denken dat Ben Sherman de echte naam achter het merk is. Dit is ook niet zo vreemd, want de Ben Sherman herenschoenen vallen onder de enige echte, jawel, Ben Sherman look. Je leest het goed. We hebben het niet meer over een casual look, een trendy look of een streetwear look, maar over een ware Ben Sherman look. De Ben Sherman herenschoenen maken hier slechts een klein deel van uit. Tegenwoordig is er een complete kledinglijn van het merk en zijn er talloze trendy accessoires te verkrijgen van Ben Sherman.

"De enige echte Ben Sherman look"

Als er dan toch een naam gegeven moet worden aan de echte Ben Sherman look, dan kan wel gezegd worden dat deze klassieke mode omschreven kan worden als casual wear. Het merk staat erom bekend producten te ontwerpen die een ware hit worden in de modewereld. De eerste hit had Ben Sherman te pakken in 1963, met de zogenoemde button-down shirts. Deze shirts lieten de modewereld schudden van enthousiasme. De Ben Sherman herenschoenen kunnen dit enthousiasme zeker weer doen opborrelen, want als er gesproken wordt over de perfecte casual schoenen, dan vallen de Ben Sherman herenschoenen zeker onder deze noemer. De klassieke looks zijn afgewerkt met een trendy finish, waardoor de Ben Sherman herenschoenen altijd passen bij de modetrends van nu. De passie voor mode zorgt ervoor dat er ook ruime aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de schoenen. Als je op de Ben Sherman herenschoenen loopt, dan ervaar je niets anders dan pure luxe aan je voeten. De schoenen bieden je kwaliteit, comfort en een perfecte pasvorm, terwijl de duurzaamheid van de materialen ervoor zorgt dat je er lang plezier van hebt.

Kostenloze service

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op Zalando.nl.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.