"I would say that a good shoe is exactly like a good wine. These shoes are going to stay and last for a long time." - Christian Louboutin"

De introductie van de clogs een aantal jaren geleden was een enorme hit. Nog steeds zijn zowel clogs voor dames als heren clogs ideale schoenen om in je vrije tijd te dragen. Clogs zijn geïnspireerd op de traditionele Nederlandse klompen, maar zijn doordat ze van kunststof zijn gemaakt veel lichter en prettiger om op te lopen. De dames - en heren clogs zijn daarnaast vaak open, met gaatjes in de bovenkant, zodat je voeten goed kunnen ademen. De ideale instappers dus wanneer je na een lange werkdag je schoenen uittrekt en iets prettigers aan je voeten wil. Ook in de zorg worden de heren clogs steeds vaker gebruikt vanwege het hygiënische kunststof en hun stabiele voetbed, waardoor je er lang op kunt lopen. Kortom: heren clogs zijn de ideale instappers.

"Het huiselijke comfort van heren clogs is er nu voor iedereen"

Heren clogs komen in steeds meer modellen beschikbaar. De traditionele variant van Crocs is nog steeds ongekend populair, maar daarnaast heeft dit merk ook een sportieve variant op de markt gebracht en een warme, bontgevoerde variant voor in de winter. Deze heren clogs zijn ideaal in huis omdat ze veel slijtvaster zijn dan pantoffels. Beide varianten kunnen prima onder een korte broek, lekkere huisbroek of jeans. Wij van Zalando zijn ook erg fan van de heren clogs van Birkenstock. Met het vertrouwde comfortabele voetbed van kurk en een mooie leren schoen zijn deze clogs perfect voor de man met stijl die niet kan wennen aan het dragen van kunststof. Hiermee laat Birkenstock zien dat het huiselijke comfort van heren clogs voor iedereen is weggelegd.

Relevante pagina's