Maat
Merk
Prijs
Kleur
Lengte
Mouwlengte
2042 artikelen
Sorteren op:

Trendy mannen met een modebewuste smaak kiezen natuurlijk voor de Tom Tailor herenkleding. Het merk heeft zich in vijftig jaar ontwikkeld tot een kledingmerk dat onmisbaar is in de modewereld. In 1962 werd de eerste Tom Tailor herenkleding ontworpen en vervaardigd in Hamburg, Duitsland, waar ontwerpers zich richtten op het realiseren van een collectie Tom Tailor herenkleding die zowel trendy als betaalbaar was. Dit is zeker gelukt en de eerste collectie Tom Tailor kleding werd met veel enthousiasme ontvangen door mannen van alle leeftijden. De kracht om zowel de jonge als de oudere generaties aan te spreken met de Tom Tailor herenkleding heeft het merk nooit verloren. Ook vandaag de dag zorgen de ontwerpers steeds opnieuw voor eigentijdse en moderne Tom Tailor herenkleding voor mannen van alle leeftijden. Uiteraard draagt de uitstekende kwaliteit en het hoge draagcomfort van de kleding bij aan het wereldwijde succes van het merk. Juist door al deze kenmerkende kwaliteiten altijd hoog te houden, heeft Tom Tailor de mogelijkheid om altijd te blijven groeien en uitbreiden, zodat de trends van nu overtroffen kunnen worden.

Trendy kleding met een eigen identiteit

Tom Tailor herenkleding is kleding met een eigen identiteit. Hoewel de kleding aan alle modetrends van nu voldoet, kun je de Tom Tailor herenkleding toch ook altijd herkennen aan de authentieke filosofie die in de ontwerpen terugkomen. Bij het realiseren van een nieuwe lijn Tom Tailor herenkleding wordt dan ook altijd in gedachten gehouden waar het merk succesvol mee werd. Deze basisidentiteit wordt in alle nieuwe ontwerpen gelegd, in combinatie met de sterke kenmerken als duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Je kunt de Tom Tailor herenkleding uitstekend dragen tijdens een avond uit, een dag in de stad en zelfs op het werk. Tevens is er sportieve Tom Tailor kleding waarin je absoluut gezien mag worden in de sportschool. Kortom, voor iedere gelegenheid en activiteit is er geweldige Tom Tailor herenkleding te verkrijgen. De collectie is meer dan divers, waardoor je altijd een ruime keuze hebt aan kleuren, ontwerpen en stijlen. Je bestelt jouw ideale kleding natuurlijk bij Zalando, waar je ook nog eens geniet van gratis verzending!

Gratis klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.