Kleding
Shirts
Jeans
Overhemden
Truien & vesten
Mantels
Broeken
Kostuums & stropdassen
Badmode
Ondergoed
Sokken
Heren

Herenkleding van Millet

  • Maat
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Lengte
  • Collectie
  • Materiaal
21 artikelen
|Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Een heel compleet en gedurfd sportief merk waar je jezelf in de Alpen of de Pyreneën mee waant. Het bestaat! Het Franse merk Millet begon al in 1930 winkeltassen te maken. Enkele jaren later werden die winkeltassen omgevormd tot rugzakken en Millet stond aan de top in Frankrijk. Vooral bergbeklimmers vonden aanvankelijk de weg naar de kwalitatieve producten. In 1977 begon het bedrijf ook kleding te maken, hoofdzakelijk sportieve kleding om de bergen in te trekken. Grote namen in de bergsport vonden ook gemakkelijk hun weg naar de Millet herenkleding. De Millet herenkleding wordt hoogtechnologisch gemaakt en met een oog voor detail. Jouw volgende bergvakantie zou wel eens één kunnen worden met dit fantastische merk.


"Millet herenkleding, stukken vol energie en leven"

De Millet herenkleding maakt deel uit van een heel complete collectie sportieve kleding. Naast de gewone jassen zijn er ook bodywarmers, broeken, shirts en pullovers. Uiteraard maken tassen en rugzakken ook nog steeds deel uit van de Millet herenkleding, in verschillende maten en kleuren. Daarnaast zijn er de schoenen en sportschoenen, aangepast aan iedere weg en bergpad. Bij de Millet herenkleding vind je ook accessoires die nuttig kunnen zijn op jouw vakantie zoals slaapzakken, handschoenen, petten en caps. Op Zalando vind je ook een outlet deel waar je interessante koopjes kunt doen. Alle stukken stralen kwaliteit uit, een eigenschap die het merk sinds meer dan 60 jaar kenmerkt. De Millet herenkleding tovert jouw volgende bergvakantie om tot een echt succes. Ontdek snel deze Frans kwaliteit en de uitgebreide en diverse collectie.

Gemakkelijk online bestellen

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38