Al in 1948 werd het inmiddels zeer bekende Franse modemerk Le Coq Sportif opgericht door Emile Camuset in de stad Troyes. De zwarte zwaan in het wereldberoemde logo van Le Coq Sportif roept bij veel sportieve modeliefhebbers van over de hele wereld direct herkenning op. Le Coq Sportif richt zich in eerste instantie op mode voor sporters maar laat zich zeker niet onbetuigd als leverancier van uitdagende casual vrijetijdsmode. Dit geldt zeker voor de jongste collectie Le Coq Sportif herenkleding, een serie originele sportieve kleding waarin je zowel terecht kunt voor kwalitatief goede sportkleding als ook voor leuke kleding voor dagelijks gebruik. Le Coq Sportif herenkleding laat zich tijdens een avondje stappen net zo makkelijk dragen als op het sportveld of in de sporthal. Alle modellen in de fraaie collectie Le Coq Sportif herenkleding zijn uitblinkers in een trendy uitstraling en de kwaliteit is van het hoogste niveau, zoals je dat mag verwachten van een toonaangevend merk. Le Coq Sportif herenkleding blijft een echte koploper tussen alle bekende collecties herenmode.

"Le coq sportif herenkleding: Hét merk voor sportieve mannen"

Sportieve mannen zoals jij zijn waarschijnlijk al lang een trouwe fan van Le Coq Sportif herenkleding. Voor jou is de nieuwste collectie alleen maar weer eens een bevestiging van wat je al wist: hoogwaardige mode van grote originaliteit en kwaliteit. De designers van Le Coq Sportif herenkleding zetten weer de trend met de nieuwste innovatieve technieken en de allerbeste materialen die zijn samengevoegd tot grandioze modellen die modebewuste heren weten te inspireren tot ontzettend leuke sportieve combinaties. Le Coq Sportif herenkleding is er in veel aantrekkelijke kleuren en modellen, die zich allemaal goed laten combineren met veel andere leuke mannenmode die op dit moment verkrijgbaar is. Le Coq Sportif betekent letterlijk: 'De Sportieve Haan' en het mag dan ook duidelijk zijn dat in de serie le coq sportif herenkleding echte mannelijke mode te vinden is zoals onder andere prachtige hoodies en trainingsjassen, stoere en sportieve t-shirts in veel verschillende modellen, diverse comfortabele trainingsbroeken, mooie poloshirts en toffe accessoires. Kijk snel in de uitdagende, nieuwe collectie Le Coq Sportif herenkleding voor jouw unieke keuze.

Veilig betalen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.