Een vrolijk en vlot label met een vleugjes Franse charme. Zo typeer je Kaporal herenkleding. Kaporal ontstond als label binnen het Franse familiebedrijf Mc Lem. Bekend sinds 1979 vanwege haar Mc Lem jeans. De zoon van de oprichter creëerde in 2003 het hippe label Karporal. Dit jonge label is sinds haar oprichting zeer succesvol. Het is creatief en innovatief, met betaalbaarheid als doelstelling. Kaporal wordt verkocht in vele winkels en Brand stores. Bovendien ziet Kaporal zijn export jaarlijks fors stijgen. Zo wordt Kaporal herenkleding nu al verkocht in Europa, Canada, Afrika en het Midden Oosten. Kaporal herenkleding is mooi van kleur en heeft een trendy vintage look. Naast Kaporal herenkleding is er ook een ruim aanbod voor dames en kinderen. Je kunt dus met elkaar kleding met dezelfde look dragen, wanneer je voor dit fraaie label kiest. Binnen Kaporal herenkleding zijn verschillende stromingen vertegenwoordigd. Jij kunt dus steeds je eigen smaak volgen en daarbij kiezen uit diverse varianten. Vanzelfsprekend vind je binnen de Kaporal herenkleding erg mooie jeans. Natuurlijk in verschillende tinten en uitvoeringen. Daarnaast is er een sterk gevarieerd aanbod aan T-shirts. Sommige zijn effen, andere hebben een hippe opdruk en een mooi palet aan kleuren.


"Een prima outfit voor ieder moment"

Met Kaporal herenkleding kun jij je helemaal in het nieuw steken. Zo maakt ook een aantrekkelijk aanbod aan herenschoenen deel uit van het assortiment Kaporal herenkleding. Het aanbod loopt van veterschoenen, via canvas sneakers en instappers tot aan slippers. De veterschoenen kun je zo aantrekken naar je werk. De sneakers en slippers combineren prima met Kaporal herenkleding voor in je vrije tijd. Zo draag je de slippers op een makkelijke manier onder jouw Kaporal Jeans shorts, wanneer het warm is buiten. Ga je lekker op stap in de buitenlucht en draag je een stoere straight leg jeans, dan passen daar de gekleurde Kaporal sneakers perfect onder. Draag een longsleeve of casual overhemd boven je jeans en je voelt je heerlijk in de buitenlucht. Sla voor alle zekerheid ook een mooie Kaporal trui om je schouders. Zo blijft je ook vrolijk wanneer het 's avonds afkoelt. Veel plezier!

100 dagen gratis retourrecht

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.