'Young, wild and freaky', zo omschrijft het modelabel Gipsy zichzelf. Als je nu denkt dat het om een merk gaat dat pas op de markt is, dan heb je het mis. Gipsy bestaat al meer dan 35 jaar. Inmiddels is het een van de marktleiders in Europa op het gebied van leren mode. En met minstens twee collecties per jaar blijft het vernieuwend. Dat zie je ook aan de modellen van Gipsy herenkleding. Bij iedere collectie vind je nieuwe kleuren en spannende details terug. Want kies je voor Gipsy herenkleding, dan kies je voor een originele leren jas. Daar draait het namelijk om bij de collecties van Gipsy, leren jassen... in allerlei modellen en kleuren. Dus als jij graag natuurlijke materialen draagt, van kwaliteit houdt en van trends, check dan de leren jassen van Gipsy herenkleding.


"Gipsy herenkleding: sterk in leer en mode"

De leren jas is eigenlijk nooit weg geweest. En als het aan Gipsy ligt, zal dat ook nooit gebeuren. Of je nu gaat voor een klassieke zwarte leren jas uit de collectie Gipsy herenkleding of een trendy lichtgekleurde versie, de jas zit je vast als gegoten. Bovendien is leer een kwaliteitsproduct die je prima tegen allerlei weersomstandigheden beschermt. Je kunt er dus niet alleen goed mee voor dag komen, maar hij draagt ook nog eens heel comfortabel. Een leren jas uit de collectie Gipsy herenkleding staat overigens prima op een spijkerbroek. Maar experimenteren met een kleurige of lichte chino kan ook goed. Je kunt het met Gipsy herenkleding dus zo basic of 'young, wild and freaky' maken als je zelf wilt.

Kostenloze service

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.