Heren

Herenkleding van Gant Rugger

Merk
Kleur
Prijs
79
79
80
80
Maat
Lengte

1 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Gant Rugger herenkleding is stijlvol en toch helemaal van nu. De kleding van dit populaire merk, dat al in 1945 werd opgericht, is altijd goed te herkennen aan het logo met de 'G'. Met deze letter is het dan ook allemaal begonnen voor het merk. De oprichter en ontwerper van de Gant Rugger herenkleding, Bernard Gantmacher, werkte als ontwerper van overhemden voor diverse andere kledingmerken. Hierop liet hij steeds weer een persoonlijk kenmerk achter, namelijk de letter 'G'. Na verloop van tijd werden de overhemden met deze letter een ware hit en ook de visionair ontwerper merkte dit op. Hiertoe besloot hij zijn eigen merk te starten en zijn Gant Rugger herenkleding te voorzien van zijn inmiddels al bekende persoonlijke touch. De Gant Rugger herenkleding weet inmiddels al meer dan 65 jaar duizenden klanten over de hele wereld meer dan tevreden te houden met kwalitatief hoogwaardige en duurzame kleding voor stijlvolle mannen. Het vertrouwen in het merk is dan ook groot en er is niet veel voor nodig om zelf ook overtuigd te raken van de vele uitstekende kwaliteiten van de Gant Rugger herenkleding.


"Een ware luxe om je heen"

Luxe is toch wel een woord dat erg goed past bij de Gant Rugger herenkleding. Het merk wil ervoor zorgen dat alle mannen die de kleding dragen zich optimaal lekker in hun kleding voelen. Dit bereikt het merk zeker met de Gant Rugger herenkleding. De kleding wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige en goed ademende materialen, als onder meer zacht katoen. Dit materiaal voelt niet alleen heerlijk zacht aan op de huid, maar is ook flexibel, waardoor je je altijd uiterst comfortabel voelt in je kleding. De Gant Rugger herenkleding is stijlvol, met een vleugje van de klassieke stijl, maar kan toch ook erg goed gecombineerd worden met de nonchalante en casual look. Je kunt je zeker goed kleden in de trendy kleding, in moderne pasteltinten en met klassieke strepen, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Stap casual de deur uit in jeans en een vlot shirt, kies voor nonchalant met een gekleurde pantalon of ga toch voor de nette stijl. Met Gant Rugger herenkleding kan alles!

100 dagen gratis retourrecht

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38