Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.

Dakine ontwerpt stijlvolle herenkleding en accessoires voor iedere outdoor sporter. Zowel surfers, skaters als mountainbikers en vele andere outdoor sporters zullen zich thuis voelen bij dit merk. Dakine brengt niet alleen kleding en accessoires op de markt, maar richt zich tevens op sporttassen en vele andere soorten accessoires. Hiermee zorgt Dakine ervoor dat je voor al je activiteiten passende kleding en accessoires vindt. Bij ons heb je diverse keuzemogelijkheden wanneer het aankomt op Dakine herenkleding. Verschillende shirts, broeken en accessoires kun je bij ons terugvinden. Dakine herenkleding is perfect geschikt voor iedere man die ervan houdt om zijn sport optimaal te beleven en daarbij gebruik wil maken van kwalitatief hoogwaardige kleding die tegelijkertijd mooi is. De materialen die worden gebruikt bij het vervaardigen van Dakine herenkleding zijn van de beste kwaliteit en daarmee uitermate geschikt voor sporters. De stoffen zorgen ervoor dat transpiratievocht goed wordt getransporteerd, waardoor je tijdens het sporten geen last zult hebben van plakkende kleding.

"Optimale beleving van je sport met kwalitatief hoogwaardige kleding"

Dakine herenkleding is op uiteenlopende manieren te combineren, zodat je tegelijkertijd niet alleen verzekerd bent van fijn zittende- maar ook van goed uitziende kleding. Je hebt een ruime keuze uit shirts met korte en lange mouw, waardoor je deze kunt aanpassen op je eigen voorkeuren. Iedereen houdt immers van andere soorten kleding en het kan ook afhankelijk zijn van de sport die je uitoefent. Niet te vergeten de weersomstandigheden, waar je als buitensporter alles van af zult weten. Dakine herenkleding valt eenvoudig onderling te combineren, maar kun je ook prima samen met andere sportkleding dragen. Zorg er in ieder geval voor dat je kleding hebt die net zo fijn zit als Dakine herenkleding, zodat je ten allen tijde genoeg bewegingsvrijheid hebt. Niets is immers vervelender dan het uitoefenen van een sport zonder dat je je goed kunt bewegen. De stof van Dakine herenkleding heeft een erg goede pasvorm en bevat veel elastomeren. Hierdoor kan je iedere beweging maken die je nodig hebt bij de uitoefening van je sport - natuurlijk voor zover je lichaam dit ook toestaat. Kijk zelf wat we je te bieden hebben, er zit gegarandeerd iets voor je tussen.

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.