SNEAKER CORNER

Ontdek klassieke en nieuwe modellen.

Onze favorieten

De selectie van Stadium Goods

Mijn favoriete sneakers van dit moment zijn de Reebok en adidas, exclusief voor Zalando. New Balance en hun ML574 en de adidas Prophere staan ook bovenaan mijn lijstje.

Fresco Williamson

Manager, Stadium Goods

Nieuwkomers

adidas Prophere

Reebok x Montana

New Balance ML574

adidas EQT & Campus

adidas Prophere

Reebok x Montana

New Balance ML574

adidas EQT & Campus

adidas Prophere

De Prophere sneakers laten zien wat het betekent om outside the box te denken. Deze sneakes zijn niet alleen esthetisch interessant maar ook provocerend anders dan we gewend zijn.
Shop nu

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuwe skatemerken

Jouw wekelijkse sneakerupdate

De nieuwste modellen, gewildste merken en verhalen over je favoriete schoeisel

Ontdek meer

Sneakers en streetwear

Sneakertrends voor de mannelijke medemens

Sneakers zijn niet meer van de Nederlandse stoepen af te slaan. Zeker de Hollandse man glijdt graag met zijn voeten in een paar aangename trainers. Zo’n 70% van de mannelijke bevolking noemt de sneaker als favoriet schoeisel. Onlangs is zelfs onze koning gespot op een casual paar. Dus mensen: vergeet de klomp, sneakers zijn tegenwoordig ons Hollandse gemeengoed.

Sneakertrends op een voetstuk

Naast Willem-Alexander beïnvloeden ook andere sterren graag hetgeen wat wij aan onze voeten dragen. Diverse samenwerkingen, wereldwijde productlijnen en unieke collaboraties zorgen ervoor dat we elke dag weer om de oren worden gegooid met ontelbare releases, launches, re-launches, limited editions, new collections en noem-maar-op. Om ervoor te zorgen dat je niet volledig bezwaaid wordt onder het sneakergeweld, plaatsen wij in onze Sneakershop voor heren graag de meest opzienbarende releases en grootste trends op een voetstuk.

Nooit te cool voor old-skool

Naast de nieuwste, coolste en meest frisse releases, worden ook all-time favorite sneakers belicht in deze Sneakershop. Van retro tennisgympen tot aan futuristische nineties exemplaren: klassiekers van de grootste brands zijn de basis voor de schoenencollectie van elke zichzelfrespecterende man. Onthoud: je bent nooit te cool for old-skool.

Laatste sneaker feit

Maar jongens, laten we door dit hoge coolheidsgehalte vooral één ding niet vergeten: sneakers lopen nu eenmaal het allerlekkerste en daarmee basta!

Verberg