Trenchcoats voor heren zijn items die weinig vragen, maar in de verkeerde styling net niet doen waar ze goed in zijn. Dus heren opgelet, wil je goed uit de verf komen, volg dan een aantal simpele stijlregels. De jas is waterdicht. Hij hoeft alleen helemaal dicht als het regent. Zo niet, laat dan een knoop of een kier open.

Trenchcoats voor heren met een zekere klasse

Wat je eronder draagt mag gezien en bepaalt wat voor maatvoering je aanhoudt. Iets minder strak in het pak, dan kun je gaan voor een strikt passende maat. Draag je er een T-shirt of strakke pullover onder, dan mogen de mouwen opgerold voor extra nonchalance. Maak het af met retro gympen. Denim mag, maar dan wel design. Houdt combinaties met kostuums eenvoudig en mannelijk, en zorg dat er voldoende ruimte is voor alles. Kies klassieke veterschoenen of loafers.

Leg een klein accent op kleur

Van origine houdt het kleurenspectrum zich aan alle tinten zand, beige en camel. Kies eens voor een zwarte jas en zie hoe dit je look transformeert. Zwarte pantalons en zwarte sneakers eronder en het wordt een totaal ander verhaal. Helden houden hun eer hoog en voegen dapper kleur toe. Ga voor een knalrood vest of een gele stropdas. Waait het of wordt het koud, dan houden winterse accessoires je warm, zoals een rode of geruite sjaal.