Mantels

Trenchcoats voor heren

Prijs
55
55
430
430
Binnenvoering

45 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
CILIVERPOOL - Trenchcoat - anthracite SKOPJE - Trenchcoat - black Trenchcoat - navy Trenchcoat - army green RUBBER - Korte jassen - black Trenchcoat - black Trenchcoat - navy Trenchcoat - olive Trenchcoat - navy Trenchcoat - navy Trenchcoat - blue Trenchcoat - beige Trenchcoat - beige GARBER TRENCH - Trenchcoat - dark black YOUNG - Trenchcoat - black JPRPREMIUM - Trenchcoat - sand Trenchcoat - black Trenchcoat - dark blue FALKO - Halflange jas - blue Trenchcoat - beige Trenchcoat - beige

We grijpen even terug in ons dossier om de volgende trend te bespreken: Trenchcoats voor heren. Hoe dragen wij hem anno nu? Omdat hij zo lekker tijdloos en functioneel is zijn trenchcoats voor heren ook dit seizoen een trend waar je niet omheen kan. Trenchcoats voor heren werden ontwikkeld als alternatief voor de dikke wollen overjassen die Britse en Franse soldaten droegen in de Eerste Wereldoorlog. Trenchcoats voor heren werden ontdekt in 1850 en opgeëist door niemand minder dan Thomas Burberry. Het merk met de opvallende ruit wat tegenwoordig immer nog aan de top staat. Trenchcoats voor heren zijn gekenmerkt aan de twee rijen knopen, double-breasted genaamd in modeland, en de riem die de taille accentueert. De lengte is variabel en let vooral op de militaire details bij de manchetten en kraag. Gecombineerd met een klassiek pak als overjas of casual met een spijkerbroek. Trenchcoats voor heren blijven stijlvol, wherever you go.

"Terug van weggeweest: trenchcoats voor heren."

Van zakenman tot student, wij vinden dat iedereen minstens één exemplaar in de kast dient te hebben. Trenchcoats voor heren hebben een luxueuze uitstraling en zijn voornamelijk van een mooie wol-kwaliteit of katoen in combinatie met polyester gefabriceerd. Wanneer trenchcoats voor heren van de stofnaam gabardine zijn gemaakt, weet je zeker dat de kwaliteit optimaal is. Gabardine is een uniek wolmateriaal dat waterbestendig en tevens kreukvrij is. Wanneer je de trenchcoat gesloten draagt zorg er dan voor dat de kraag van je blouse er mooi bovenuit komt en je schoenen volstaan bij de rest van je outfit. Wij raden een nette puntschoen of korte laars van gladleer of suède aan. Trenchcoats voor heren zijn geschikt voor zowel mensen met een starters functie als volwassenen met een volwaardige job.

"It's not about the brand, it's about style.

Relevante pagina's