Harris Wharf London

Met de stijlvolle kleding van Harris Wharf London kom je volledig elegant voor de dag. De outerwear van dit merk kan het best omschreven worden als classy, tijdloos en formeel. Ideaal voor die momenten waarop je er chique uit wilt zien. Denk aan sollicitaties, maar ook bij formele werkdagen en feestjes doen de items van Harris Wharf London het goed.

Combineer je jas classy of modern

Mantels, jacks en colberts: bij Harris Wharf London zijn ze experts op het gebied van deze kledingstukken. Wij noemen het ook wel de items die dé finishing touch van je outfit vormen. Daarmee word je gezien – en straal je ware luxe en klasse uit. Over onze favoriete combinatie hoeven we niet lang na te denken. Een zwart colbert van Harris Wharf London, met daaronder een wit overhemd en een zwarte pantalon. Het is en blijft dé ultieme klassieker, waarmee je altijd goed zit bij formele aangelegenheden. Wil je eens voor wat minder chique gaan? Ook dan ben je bij het merk aan het juiste adres. Combineer bijvoorbeeld een grijze colbert van linnen met een basic sweater en een zandkleurige chino. Of nog bonter: draag hierbij eens een jas met een streepprint!

Kies voor superstevige materialen

Wij geloven er heilig in: wie kiest voor een jasje van goede kwaliteit, heeft daar voor de rest van zijn leven plezier aan. Bij Harris Wharf London wordt gewerkt met luxe materialen als stevig katoen en wol. En dat is goed nieuws voor jou! Zo zie je er namelijk niet alleen stijlvol uit, maar kies je ook nog eens voor comfort. Score!