Halston Heritage

Halston Heritage is cocktails bij maanlicht met een gevierde kunstenaar aan je arm. Het is in galajurk op je blote voeten door de stad naar het beste feest gaan, met de hoogste hakken bungelend aan je hand. Met Halston Heritage nodig je unieke glamour uit in je leven, voor mode en momenten die je nooit meer vergeet.

Halston Heritage voor mythische mode

Halston Heritage is voor de nachtvlinders en de paradijsvogels en dat is het eigenlijk altijd geweest. De grondlegger is een ware modemythe, een man die bij wijze van spreken de catwalk neerzette in een galerie of de rode loper uitrolde in een nachtclub. Roy Halston Frowick, een Amerikaanse ontwerper van ongekend kaliber, wist zich te omgeven met een megasterrenentourage. Door sleutelstukken als een eigen interpretatie van de kaftan, een unieke kijk op het broekpak en boven alles een voorliefde voor de ultieme jurk als blikvanger, gaat Halston de geschiedenis in als een ware vernieuwer.

Vier de nacht met Halston Heritage

In lijn met deze visie herrees het huis Halston, en Halston Heritage weet opnieuw de sterren uit te hemel te stelen. Deze luxe mode straalt in de krachtige stijl, magnetische energie en onweerstaanbare levenslust van een Phoenix. De geraffineerde silhouetten van de Halston Heritage jurken spelen met de natuurlijke lijnen van het vrouwelijk lichaam. Strategische splitten in de pijpen van een jumpsuit verleiden met blote benen. Asymmetrische, sensuele lijnen omhullen je lichaam in het diepste zwart, maagdelijk wit of vloeibaar zilver. Wie lak heeft aan regels trekt een witte strapless jumpsuit aan naar de eerstvolgende bruiloft en steelt de show.