Filter1

HALLHUBER
Catalogus

769 items weergegeven

Het Duitse fashionmerk Hallhuber werd in 1977 opgericht door de creatieve Susanne Hallhuber en is inmiddels in meerdere Europese landen verkrijgbaar. Het merk richt zich op moderne collecties voor vrouwen die bewust kiezen voor een hoge kwaliteit. Trends worden gevolgd en gecreëerd door Hallhuber, maar ook basics met een perfecte pasvorm en een vriendelijk prijskaartje maken deel uit van de collecties. Shop een complete look van dit Duitse merk bij Zalando!

Hallhuber: kwalitatieve trends

Ga je graag met de laatste fashiontrends mee, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Dan biedt Hallhuber een uitgebreide collectie voor jou! De aanvoer van nieuwe modellen en items is veelvuldig, om aan de laatste trends en stijlen te voldoen. Hoogwaardige materialen, mooie pasvormen en een lange levensduur maken de ready-to-wear nog interessanter.

Shop de look!

Hallhuber staat bekend om zijn complete looks. De combinatie van trendy ready-to-wear en accessoires als handtassen, sierraden, sjaaltjes en zonnebrillen zorgen ervoor dat je direct een complete outfit kunt scoren die perfect op elkaar is afgestemd. Ga bijvoorbeeld voor een mooie blouse en een cleane pantalon, afgemaakt met een handtas van hoogwaardig leer en een hippe zonnebril op je neus. Je straalt gegarandeerd klasse, elegantie en stijl uit!