accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Plus size ondergoed

Grote maten lingerie

Wanneer je mooie lingerie draagt voel je je als vrouw mooi en aantrekkelijk. En dat gevoel straal je uit! Naast mooi, dient grote maten lingerie ook ondersteunend te zijn. Maar hoe weet je nou of het goed zit? Lees hier meer over plus size ondergoed.

Grote maten lingerie

33 artikelen weergegeven
33 artikelen weergegeven

grote maten lingerie

Sexy en ondersteunend


Goede grote maten lingerie is mooi, ondersteunt goed en ziet er supervrouwelijk uit. Daarom hebben wij speciaal voor jou de beste lingerie uitgekozen, die ondersteunt waar dat nodig is en jouw mooie vormen goed laten uitkomen. Bij grote maten lingerie denk je al snel aan shapewear, ideaal om een iets smallere taille te creëren of iets van de benen of heupen af te halen. Wij van Zalando vinden bijvoorbeeld de bodies van Pieces erg mooi, maar ook korsetten van Chantelle en ondersteunende bh's en bustiers van MAGIC Bodyfashion en Hanro zijn erg mooi en kleden goed af. Maar ook voor de vrouw die geen shapeware zoekt, maar gewoon goede en mooie grote maten lingerie, is er volop keuze.

Grote maten lingerie is mooi, ondersteunt en ziet er supervrouwelijk uit


Ook wanneer je gewone grote maten lingerie zoekt is er een ruime selectie lingerie beschikbaar. Voor mooie romantische bh's met een romantisch tintje raden wij de bh's van Pieces aan. Ook Princesse tam.tam heeft erg leuke, vrouwelijke bh's die jouw mooie figuur goed naar voren laten komen. Voor sexy doorschijnende of met kant bewerkte slips en strings raden wij uit onze grote maten lingerie collectie DKNY Intimates en LingaDore aan, of setjes van Gossard. De verleidster in ons gaat helemaal voor de sexy jarretels van Passionata. Grote maten lingerie is er voor iedere vrouw die haar vrouwelijkheid viert!