Grote maten voor heren

Ontdek onze plus size collectie voor mannen

Shop alles
Categorieën
Maten
Topmerken
Shop naar prijs

Denim update

Denim is eigenlijk altijd een goed idee, maar het dragen van denim op denim kan tricky zijn. Vermijd jeans met oneffenheden en exemplaren met een wijde pasvorm of een lichte wassing. Kies liever voor donkere kleuren en een smallere snit voor een double-denimlook die zowel stijlvol als casual is.
Shop denim

Onze favoriete plus-sizemerken

De winterjassen van dit seizoen

Van kou hoef je geen last te hebben, als je je er maar op kleedt. Bereid je dus voor en shop de perfecte jas om in te overwinteren. Of je nu gaat voor een chique in je lievelingskleur of een exemplaar in de laatste streetstyle: je vindt jouw held in koude dagen in ons assortiment.
Bekijk de selectie

Meer topmerken

Grote maten herenkleding

Nederlandse mannen zijn de grootste mannen ter wereld. Deze stelling wordt regelmatig bevestigd door verschillende onderzoeken en artikelen. Gelukkig hoeven we de titel 'slechtsgeklede mannnen ter wereld' niet binnenslands te houden. Waren voorheen 'vormeloos', 'oubollig' en 'saai' de meest voorkomende associaties die je maakte bij herenkleding in grote maten, tegenwoordig zijn de collecties helemaal in orde.

Ook grote maten herenkleding biedt voor elke gelegenheid een outfit

'Grote herenmaten' ofwel 'plus size-kleding' voor mannen zijn begrippen die we tegenwoordig vaak horen, maar waarbij de precieze definitie vaak onduidelijk is. Want wanneer heb je als man een grote maat? Vanaf XXL noemen we het ‘een maatje meer hebben’. Ook kleding voor lange mannen valt vaak onder grote herenmaten, vanwege de lengte.

Plus size herenkleding komt in alle soorten en maten

Er wordt regelmatig gedacht dat er weinig grote herenmaten zijn. Het tegendeel is waar. Het assortiment varieert enorm. Van lange heren t-shirts tot extra lange broeken en van plus size sportkleding tot jeans met oplopende omvangs- en lengtematen. Maar ook kostuums zijn verkrijgbaar in grote maten. Dus ga je naar een chique diner of gewoon naar kantoor; je hoeft je geen zorgen te maken over de fitting van jouw pak. De plus size kleren zijn beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen en uiteenlopende rug- en mouwlengtes. Aan het label ‘Grote maten’ kun je herenkleding uit de plus size collectie herkennen. Voor elke gelegenheid valt er wel wat te vinden. Van de basics die iedereen in zijn kledingkast nodig heeft tot nette werkkleding en passende feestkleding.

Kies de juiste maten

Gelukkig zijn er plus size kleren in overvloed, maar het uitzoeken ervan is niet zo gemakkelijk. Of je nou aan het jagen bent op sportkleding, extra lange t-shirts of broeken, of een pak; het moet zorgvuldig gedaan worden. Voor sportkleding is het belangrijk dat de materialen flexibel zijn en kunnen ademen - zo kan je vrij bewegen en sport je veel lekkerder. Ook is kleur, textuur en patroon van belang. Zo kan een printje bijvoorbeeld uitkomst bieden bij het verhullen van eventuele probleemzones. Dat grote maten herenkleding goed moet passen, is het belangrijkste van alles. Kleding met een goede fit in de juiste maat zorgt ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in je outfit.

Verberg