Catalogus

Populaire filters

Gloverall

Bij Gloverall vind je de originele Duffelse jas, ook wel Monty genoemd, of zoals we in Nederland zeggen de houtje-touwtje-jas, in de meest authentieke vorm. De bedoeling van deze traditionele jas was de drager beschermen tegen de ijzige kou van de zeewind. De moderne varianten van Gloverall wijden zich niet alleen nog steeds uitstekend aan deze taak, het merk bewaakt ook de stijl van dit Britse erfgoed.

Stijlvol door weer en wind in de originele Monty jassen van Gloverall

Het meest bekende model van de Duffelse jas is die met een capuchon. Dit icoon kan dan ook niet ontbreken in de collectie van Gloverall. Draag hem met een casual overhemd en een paar chino’s voor een preppy sportieve look. Ook over een slim fit pak kan deze jas iets formeler naar je werk. De jaszakken zijn ruim en wijd zodat je er ook met lekkere dikke handschoenen nog steeds je handen in kwijt kunt.

Gloverall jassen voor klassiek Brits tot modern pop

De meer zomerse zeewinden en de traditionele regenbuien, onderga je met een glimlach in de korte modellen van Gloverall. Trek hem bij een onverwachte windhoos of stortbui, zo over je T-shirt. Klassieke kleuren als camel, zwart en marineblauw voor de wollen jassen , worden aangevuld met camouflageprints en fijne tinten grijs en groen voor de kortere zomermodellen en outdoorjassen. Draag deze met jeans in een smaller model, en kies voor kleur voor echte, strakke en moderne Britpop look.