Gezichtsverzorging voor heren

703 items weergegeven


Alles voor complete gezichtsverzorging voor mannen

Lief zijn voor je huid begint ermee dat je leert wat je nodig hebt, en het kiezen van de juiste, uitgekiende producten voor gezichtsverzorging voor mannen. Voor je dagelijkse routine heb je op zijn minst goede reinigingsproducten en een dagcrème voor jouw type huid nodig. Je baard mag af en toe in de balsem en bij scheren hoort een eigen serie producten. Elk deel van jou is het waard om verzorgd te worden - maak er werk van. De nieuwe generatie gezichtsverzorging voor heren zit bomvol effectieve ingrediënten die je huid een flinke boost kunnen geven.

Houd het vochtgehalte van je huid op peil en houd rimpels onder de duim met voedende en beschermende crèmes en lotions. In ons assortiment gezichtsverzorging voor heren vind je producten die je huid hydrateren en beschermen. Deze breng je het beste aan op een goed gereinigde huid. Spring je onder de douche, houd een tube wasgel bij de hand en pak huid en haar in een moeite aan. Natuurlijk zijn er bodywash-producten die ook geschikt zijn voor je gezicht, maar ga daar niet automatisch van uit. De huid van het gezicht heeft nu eenmaal andere behoeften dan de rest van je lijf.

Eerst reinigen, dan voeden

Een stevig blok zeep in je handen geeft je het gevoel dat schoon in zicht is. Wie een onrustige huid heeft, kan baat hebben bij gezichtsverzorging voor mannen die speciaal mee-eters en acne aanpakt. Je huidstructuur verbetert zichtbaar door speciale ingrediënten die de poriën verkleinen en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleren. Zo lost salicylzuur dode huidcellen op zonder dat je hoeft te scrubben. Reinigingslotions voor een gevoelige huid zijn meestal alcoholvrij en op basis van natuurlijke ingrediënten, die op een zachte manier te werk gaan.

Maak van je dagelijkse ritueel een puur ontspanningsmoment en ga stress te lijf met gezichtsverzorging voor heren die je huid extra voedt en kalmeert. Komkommerextracten verkoelen, aloë vera verzacht en vitamine E is de oppepper die je huid zo goed kan gebruiken. Plantaardige oliën worden snel door de huid opgenomen, laten geen vettig laagje of glans achter en zorgen voor langdurige hydratatie. Combineer je producten en wissel aftershave en haarolie voor baard en snor af met dagcrème en serums.

Gezichtsverzorging voor heren, scrubs voor een intensieve boost

Voor een dieptereiniging kan je een paar keer week een scrub of peeling gebruiken. Met ingrediënten als zuren en scrubdeeltjes worden dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen, doeltreffend verwijderd. Geef je huid daarna een extra intensieve oppepper met een serum of masker. Het gezicht is het deel van jou dat het meest blootstaat aan de elementen. Een dagcrème met een SPF beschermt je tegen de negatieve effecten van de zon. Voor de extra gevoelige huid rondom je ogen gebruik je een speciaal product. Lachrimpeltjes zijn charmant en met de juiste oogcrème blijven ze dat voorlopig ook.

Fijne kleine dingen om altijd bij de hand te hebben voor een instant fix zijn bijvoorbeeld lippenbalsem, handcrème en reinigingspads. Op gezichtsverzorgingsproducten zit een uiterste houdbaarheidsdatum, net als op levensmiddelen. Is het advies om serum of lotion op een donkere en koele plek te bewaren, doe dit dan ook. Zo blijft het product gedurende de aangegeven houdbaarheidsperiode optimaal effectief.