Filter1

Gestuz
Catalogus

498 items weergegeven

Gestuz geeft met een verleidelijk gemak gestalte aan de moderne vrouw, in een hedendaagse, urban garderobe. Dit Deense merk volgt in de Scandinavische traditie van ingetogen chic, ontspannen en elegant. Sleutelstukken geven per seizoen de richting aan in een simpele, eigentijdse stijl.

Gestuz gaat voor eenvoud en ingetogen elegant

Gestuz weet op elegante wijze de wereld te navigeren en invloeden van straatstijl tot kunst te filteren tot een individueel modebeeld. Een sobere basis in matte natuurlijke tinten, zwart en grijs leeft op door gedetailleerde bloemenprints voor jurken, pantalons en zomerse shorts. Gestuz speelt met materiaal. Zachte plisséjurken in soepele chiffons worden afgewisseld met ruige leren jassen. Gestreepte pantalons verrassen met dwarse inzetstukken. T-shirts met sterke grafische prints en strakke trainingsjasjes verraden een vintage vibe. Gestuz geeft dan ook ruim baan voor het vinden van de bijpassende schoen. Van ruige biker boot en vintage tot elegante pump of zomerse sandaal, je vindt je combinatie.

Een geraffineerd Scandinavisch spel in Gestuz

Er is een hint naar glamour, maar dan wel op de Gestuz manier. Jerseyjurken met glanzende pailletten en lange kanten rokken zijn soms een vleugje disco, dan weer een beetje bohemien. De intelligente ontwerpen geven diepte aan de eenvoud en maken Gestuz ideaal voor het dynamische leven. Zwarte broekpakken en eenvoudige jurken zijn perfecte items, voor de dagen waarop werk zo overgaat in een avondje uit. De superzachte wollen mantels en lange wijde vesten laten je wegzakken in de warmte, wanneer de koelte komt.