accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Dress to impress

Abiballkleider

Galajurken

318 artikelen
318 artikelen

De wereld van de galajurken


Deze wereld is nieuw voor jou, je bent nog nooit in de gelegenheid geweest om een echte galajurk aan te schaffen. Natuurlijk keek je wel eens naar galajurken in etalages of op internet, maar zelf zo'n jurk aanschaffen was nog niet nodig. Je hebt er alles voor over, je wilt stralen en je wilt opvallen. Een onderzoek is dus op zijn plaats. Wat wil je dragen? In welke kleur? En waar combineer je galajurken mee? Je spreekt af met een vriendin die ook uitgenodigd is. Samen op zoek gaan op internet. En al snel kom je bij de collectie galajurken van Zalando terecht. Een collectie die van het scherm spat met zijn uitbundige kleuren, zijn fraaie pasvormen en zijn mooie materialen. Het is lente dus jij wilt de kleur niet te donker hebben, beetje vrolijkheid is in de lente toegestaan. Daarna is de roklengte van belang. Wil je in het lang of is een rok net onder de knie voor jou de beste optie? Eén voor één bekijk je de verschillende modellen en ontdek je dat veel mogelijk is waarbij je al snel ziet dat de cocktailjurken een prachtige pasvorm en taille hebben die goed bij jouw identiteit past. Voor jou is de beslissing gevallen, de avond breng jij door in een sierlijke cocktailjurk met glimmende details gemaakt van een soepele en fraaie stof. Voor je vriendin kijken jullie nog even verder naar de collectie galajurken. Zij heeft meer zin in een lange jurk met een fraai decolleté waarbij mooie sieraden gedragen kunnen worden. Voor beide geldt dat de keuze is gevallen, nu verder naar de specifieke modellen.

Materiaal en details


Je selecteert nu op materiaal. Voor jou is het duidelijk, jij wilt een zijden galajurk. Een materiaal waarvan je weet dat het heerlijk verfrissend aanvoelt maar dat ook een chique glans heeft op de stof. Je kijkt vol interesse naar de galajurken van German Princess, fraaie taille, mooie vormen en een keurig decolleté. De stof is effen, je hebt toch liever een iets vrolijker dessin, wat meer kleur en wat abstracte motieven. Je komt terecht bij een jurk van Kala. De pasvorm is precies zoals je het bedoelt en het dessin heeft wat meer afwisseling in kleur en patroon. Dit zou voor jou een gepaste jurk kunnen zijn. Even in gedachte houden en weer verder surfen. De galajurken waarbij de rok en mouwen een kanten laag hebben zijn ook prachtig en stijlvol. Deze jurk van Coast laat zien dat kant een belangrijk onderdeel van de galajurk kan zijn. Toch maar even meekijken naar passende lange galajurken. De wens is een donkere strakke galajurk waarbij de aandacht op de stof valt maar ook op het mooi gevormde decolleté. Eventueel een stof waar wat structuur in zit, een speciaal motief dat niet te opvallend is. Te denken valt hierbij aan de lange galajurken van A Postcard from Brighton of Mint&Berry. Gemaakt van prachtig polyester of stijlvol zijde passen ook deze bij de gewenste dresscode. Beide modellen vallen soepel rondom het lichaam en hebben een keurige neklijn. Het is alleen al een plezier om gewoon de vele modellen eens rustig te bekijken. Ieder ontwerp heeft zijn eigen charme en zijn eigen stijl. Galajurken met flink veel pailletten of siersteentjes. De lampen op deze jurken geven een schitterend effect. Maar ook een grote strik op de jurk zoals bij de galajurken van Swing zorgen voor een unieke trend. Wat dat betreft zijn galajurken de optimale mode-items om te stralen, letterlijk en figuurlijk. En wat te denken van de asymmetrische halslijn van Manoukian. Keuze genoeg!

Galajurken geven zelfvertrouwen


Je hoeft de jurk alleen maar aan te doen en je voelt jezelf groeien. Vol zelfvertrouwen weet je dat het een avond wordt die je niet snel zult vergeten. Door de galajurken te combineren met passende accessoires zoals een gracieuze clutch is de outfit bijna compleet. Want met de keuze van schoenen kun je weer iets totaal anders bereiken. Een elegante sandaal, een verleidelijke peeptoe of een statige pump met naaldhak maken het plaatje compleet. De gala-avond kan beginnen, je hebt een stijl ontdekt waar jij je goed bij voelt en die past bij jouw eigen beleving maar die ook voldoet aan de dresscode. De keuze is soms lastig, maar gezien de prima voorwaarden van Zalando kan de jurk eventueel teruggestuurd worden als het toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Een nieuwe is dan weer snel uitgezocht, besteld, opgestuurd en geleverd. Galajurken voor ieder seizoen van het jaar zijn bij Zalando verkrijgbaar. Modern of klassiek, gracieus en elegant maar bovenal met gevoel voor trend en stijl weten wij de vrouw te kleden voor een gala-avond waarbij de vrouw wil showen en wil genieten van haar eigen klasse.