Catalogus

23 items weergegeven

De schoenen van Gaastra: mode, sport en comfort 

Het eerste wat in ons opkomt als we denken aan Gaastra, is degelijkheid zonder compromis. Deze Friese zeilmaker wist daar alles van toen hij eind 19e eeuw zijn eerste schoenen ontwierp. Of je nu op zoek bent naar stevige schoenen met profiel voor een natuurwandeling, of comfortabele schoenen voor een weekendje weg, je bent hier aan het juiste adres. 

Een slimme schoen voor een snelle wereld

We leven in een wereld waarin dingen soms sneller gaan dan we willen. Met de schoenen van Gaastra gaat de wereld niet minder snel,  maar zul je geen problemen hebben het tempo bij te houden.

Lange dagen op kantoor, afspraken met vrienden, nog even langs bij familie en de kinderen naar school brengen... In onze 21e eeuw lijken de dagen soms eindeloos lang. Dan helpt het als je schoenen draagt waar je van op aan kunt.

Deze schoenen met een prettig voetbed en stevige rubberen zolen zorgen dat je de stress en de drukte om je heen positief tegemoet gaat. Ze zijn bij uitstek geschikt om je energie te bewaren, je lichaam te ondersteunen en te zorgen dat je de dag comfortabel in- en uitgaat.

Op het snijvlak van design en avontuur

Gaastra bewijst dat degelijk sportief design heel goed samengaat met elegante details en echt leer. Ga je voor een sportieve uitstraling met een comfortabele sneaker, of zoek je juist het avontuur op met een robuuste veterlaars? Welke optie je ook kiest, wat comfort en ondersteuning betreft zit je altijd goed.

Op zoek naar een luxe uitstraling? Ga dan voor witte sneakers met glanzende accenten. En wie zegt dat je werkschoenen en andere schoenen uit elkaar moet houden? In een donkere groene of blauwe sneaker stap je zonder problemen zo van de werkvloer het weekend in.

Het beste uit twee werelden, logisch toch?

Zie het kiezen van schoenen als het kopen van een auto of fiets: als iets aanschaft waar je veel gebruik van zult maken, dan kies je toch voor comfort én stijl? Waarom zou je gaan voor schoenen die niet lekker zitten maar er alleen mooi uitzien, of voor schoenen die er wel lekker zitten maar je niet laten stralen?

Kun jij ook geen reden bedenken? Dan zit je bij Gaastra helemaal goed. Kies voor het beste uit twee werelden: mooie kwaliteitsschoenen voor ieder moment, en functionaliteit waar je altijd op kunt rekenen.