Mode

Populaire filters
34 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

G-lab maakt jassen. Zo simpel is het, maar tegelijk ook weer niet. De jacks van G-lab zijn namelijk niet zomaar doorsnee jassen. Twintig jaar ervaring in design én technologie (Duitse technologie om precies te zijn) hebben jacks opgeleverd die elke cent van hun hoge prijs waard zijn. Natuurlijk zijn ze gemaakt van ademend materiaal dat het water wel goed buiten houdt, hebben de jacks afgesloten naden, zodat er ook geen vocht naar binnen kan kruipen en houden ze je warm en droog waar je ook gaat. Maar ze zijn ook voorzien van alle nieuwste snufjes op het gebied van outdoorkleding en ontworpen met een goed oog voor vormgeving en mode. Deze jassen zijn prachtig en zullen nooit uit de mode raken. Dat is maar goed ook, want ze gaan vele, vele jaren mee. Ze houden je goed droog en warm, waar het leven je ook brengt, of dit nu de wildernis is of de straten van de stad waar je werkt en woont.

meer...

G-lab: uitzonderlijk warm

Als je het gevoel wilt hebben dat je overal tegen opgewassen bent, zelfs tegen het Nederlandse klimaat gedurende een natte of strenge winter, dan moet je een jack van G-lab hebben. Er zijn korte modellen en langere modellen en aan elke jas is enorm veel aandacht besteed, zowel qua techniek als qua design. Comfort en stijl, dat is wat je koopt als je besluit één van deze prachtige jacks aan te schaffen. Snijdende wind of hagelbuien kunnen je niet meer deren. Je loopt er lachend doorheen. Ook als je niet direct van plan bent een reis richting Noordpool te maken is het heerlijk comfortabel om een jas van G-lab te dragen. Bovendien zie je er natuurlijk geweldig uit in zo'n jas, waar de klasse en kwaliteit vanaf straalt. Investeer in een jack van G-lab en ervaar wat het is om rond te lopen in twee decennia Duits technologisch onderzoek gecombineerd met top design. Wat wil een man nog meer?

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.