Filter1

Freya
Catalogus

147 items weergegeven

Freya

Om bij Freya je perfecte bh te vinden, kijk je niet alleen naar kleur en stijl. Zwart is nummer een in de lingerie, kant blijft een grote favoriet en je lievelingskleur zit er ongetwijfeld ook tussen. Maar wil je echt het maximale uit je lijf en je lingerie halen, dan begint het met je maat. Pas als het past, is het perfect.

Freya lingerie voor de volle vorm en vooruitstrevende vrouw

Vrouwen die hebben geprobeerd zich in een te kleine bh te wurmen, omdat de maatvoering van een merk nou eenmaal niet verderging, weten hoe ongemakkelijk dit is. Freya maakt hier korte metten mee en bedient je op je wenken. Meer boezem betekent een betere constructie, omdat twee driehoekjes kant aan een elastiekje niet genoeg zijn. Cups zijn prachtig voorgevormd, banden zitten precies goed, zodat de bh’s overal steun bieden en nergens knellen.

Eer je lijf en vier het leven in de leukste lingerie

In stijl word je hier nog extra verwend. Kleuren en materialen variëren van frisse en tropische bloemenprints en sexy zwart kant tot sportief grijs tricot. Naast de beste bustiers, badpakken en bikinibovenstukjes vind je hier alle soorten slips en broekjes. Lage heupslips tot hoge taillehipsters kies je naar vorm en voorkeur. Een luie dag op het strand, rondrennen door de golven, of dat extra laagje verleiding onder je outfit, met Freya ben je vrij in je lijf en stijl.