Populaire filters
4 items weergegeven

Fratelli Rosetti

Fratelli Rosetti schoenen kies en draag je voor jezelf. Dit is een ingetogen luxe voor mensen die een hoge standaard hebben, maar er niet mee te koop lopen. De klassieke elegantie spreekt al voor zich.

Ingetogen luxe met maximale kwaliteit in Fratelli Rosetti schoenen

Iedereen die een paar schoenen van Fratelli Rosetti in handen heeft gehad, van de maker in Italië tot de verkoper en de drager, weet waar het hier om draait. Liefde en passie voor het ambacht en een gezonde trots in erfgoed en traditie, maken dit authentieke familiebedrijf wat het is. Het leer voor de schoenen wordt persoonlijk door een specialist van Fratelli Rosetti bij de leerlooiers getest en geselecteerd. Dit testen gebeurt ook na het handmatig in elkaar stikken van de schoenen. En dan is uiteindelijk de ultieme test aan je voeten.

Fratelli Rosetti voor een unieke Italiaanse look

Aan de Fratelli Rosetti collecties worden speelse twists toegevoegd voor een hedendaagse stijl. Van zacht suède mocassins, elegant sportieve instappers tot sandalen met hoge blokhakken. Leren veterschoenen voor dames met een vintage vibe in een zachte crèmekleur zijn voorzien van een delicaat gaatjespatroon. Draag ze bij zomerse stoffen als een linnen pantalon of onder een zwierige katoen of zijden rok. Lage sneakers in glanzend leer met dikkere rubberen zolen voor heren vormen een sportieve noot, de klassieke loafer is moeiteloos stijlvol. Rol de pijpen van je favoriete jeans of comfortabele chino’s op, voor een nonchalant chique look. Door de handmatige, individuele afwerking van de schoenen is ieder paar van Fratelli Rosetti werkelijk uniek.