Filter1

Franceschetti
Catalogus

1 items weergegeven

Franceschetti

De silhouetten en neuzen van Franceschetti’s klassieke veterschoenen zijn net zo sterk en sexy als een gestroomlijnde, vintage sportwagen. Vanuit alle hoeken bezien kloppen deze schoenen. Naast passie voor het beste leer, ambachtelijk gelooid voor de optimale kleurnuances en souplesse, is de menselijke anatomie de basis.

Ambacht en traditie, visie en passie bij Franceschetti

Dit betekent dat alle herenschoenen van Franceschetti met de hand worden gemaakt op houten leesten, die de voet volgen. De combinatie hiervan resulteert in draagcomfort en stijl, allebei zonder compromis, allebei ongeëvenaard. Schoenen als die van Franceschetti ontstaan niet zomaar. Dit is de uitkomst van een toewijding aan een traditie die in deze Italiaanse familie van generatie op generatie is doorgegeven. Voeg hier een innovatie ontwerpvisie en het Italiaanse goede leven aan toe en je hebt sublieme, luxe herenschoenen. Laat je inspireren door de Italianen en geef je over aan La Dolce Vita.

Franceschetti: Italiaanse finesse voor verfijnde herenschoenen

Franceschetti speelt met nuances en details. Zo wordt de kalfsleren bovenkant van een klassieke veterschoen gecombineerd met een rubberen zool in contrasterende kleur. Veterboots met een wat grovere profielzool hebben daardoor een stoerder en ruiger voorkomen, maar met die Franceschetti finesse. Sportieve veterschoenen met afgeronde rubberen zolen lopen heerlijk en blijven chique. Afhankelijk van je smaak, of passend bij de gelegenheid, kies je Franceschetti voor een klassieke veterschoen, een nonchalant chique loafer of een meer casual suède veterlaars. Gecombineerd met een klassiek kostuum, een luchtige linnen broek in de zomer of een mooie design denim, zijn het deze herenschoenen die je look echt afmaken.