Authentieke urban stijl van FoR voor mannen

Is jouw stijl geïnspireerd door straatcultuur en houd je van stoere kleding in opvallende kleuren en trendy patronen? Dan is FoR voor jou. Dit merk maakt onverschrokken herenkleding in een urban stijl voor de modebewuste moderne man. 

Trendy draagcomfort geïnspireerd door straatcultuur

FoR laat zich inspireren door hiphop en de Amerikaanse straatcultuur van de jaren 90. Stoere kleding die mag opvallen dus. Maar ook het draagcomfort is belangrijk bij urban stijl. Skateboarden en breakdansen wordt tenslotte niets als je je niet lekker kunt bewegen. 

Cargobroeken zijn daarom altijd een goede keuze. De ruime pasvorm zit heerlijk en in de grote zakken kun je al je spullen kwijt zodat je zonder tas de kroeg in kan. Een bomberjack mag ook niet in je garderobe ontbreken. Een exemplaar in een knalkleur is supertrendy en zit zo lekker dat je hem eigenlijk nooit meer uit wilt trekken.

Heb je nog hulp nodig bij het creëren van jouw eigen urban stijl? Combineren is het sleutelwoord. Neem bijvoorbeeld een spijkerbroek met skinny pasvorm en slijtagedetails. Die combineer je met hoge sneakers en een net overhemd. ’s Avonds pak je daar een colbertje bij in een onverwachte kleur. En kijk niet te veel naar anderen, maar wees jezelf. Het gaat om jouw unieke stijl.

Netjes gekleed in een strak pak, maar dan wel urban chic

FoR weet dat een urban stijl en strak in het pak geen tegenstelling hoeft te zijn. Steeds meer mannen wijzen het traditionele kostuum af en steken zich in een pak dat netjes is, maar dat ook past bij hun persoonlijkheid. Urban chic wint met recht steeds meer aan populariteit.

De tijd dat een pak altijd maar donkerblauw of grijs moest zijn is gelukkig al lang voorbij. In de 21ste eeuw mag je kiezen voor een opvallende kleur die bij jouw persoonlijkheid past. Denk eens aan donkerbruin of bordeauxrood. En pasteltinten behoren ook tot de trendy mogelijkheden. De stofkeuze geeft nog meer mogelijkheden om te experimenteren. Ribstof of fluweel, hoe eigenzinniger hoe beter.

Ook wat de pasvorm betreft is er steeds meer mogelijk. Je pantalon mag best nauw aansluiten, zeker rond de enkels. Daardoor valt meteen de aandacht op je Oxford-schoenen in een contrasterende kleur. En vergeet je accessoires niet. Met een stoere roestvrij stalen schakelarmband of een sportief horloge en een leren laptoptas maak je je look helemaal af.