Fitnessshop

Alles wat je nodig hebt.

Shop alle producten

Activewear

UNLIMITED MOGELIJKHEDEN

DIT VERANDERT ALLES. Complete ondersteuning, zacht en heel duurzaam. Ontdek wat de toekomst in petto heeft met de Nike FE/NOM Flyknit bh.
Ontdek nu

Naadloze sportkleding

Zeg schurende sportkleding vaarwel en kies voor comfort. De technologie van naadloze sportkleding maakt korte metten met slechtzittende items en zorgt voor een flatterende pasvorm tijdens je work-out.

Jaleh Firouzbakht

Senior Inkoper

Jouw pasvorm

De sportbeha voor jou

Verschillende workouts vereisen verschillende vormen van ondersteuning. Onze sportbeha-experts helpen je om je nieuwe sportbeha te vinden. Beantwoord de vragen en vind de perfecte pasvorm.

Topmerken

Fitnesskleding voor Dames

Als jij een echte fitnessfanaat bent weet je hoe belangrijk het is om voorzien te zijn van de juiste fitnesskleding. De prestaties van jouw fitnessuurtje vallen of staan met de juiste schoenen, sportmaterialen en de beste fitnesskleding. Wist je dat het hebben van de juiste fitnesskleding en materialen ervoor kan zorgen dat je motivatie een gigaboost krijgt? En je sportprestaties zich gegarandeerd zullen verbeteren? Ook de kans op blessures neemt af, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid naar de sportschool gaat.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wat moet je vooral niet vergeten als je gaat fitnessen?

  1. Een bidon voor de dorst
  2. Een telefoonhoesje om van je playlist op je mobiel te kunnen genieten
  3. Een handdoek en zweetbandje om tijdens het sporten te kunnen deppen
  4. Fitnesshandschoenen ter bescherming van je handen en beter grip
  5. De juiste fitness kleding: een sportlegging, sportshirt en sport bh
  6. Een elastiekje om je haar vast te dragen
  7. En dit gaat allemaal in je: sporttas. Kies een grote sporttas zodat ook je handdoek, bidon en schoon ondergoed erin passen

Een geslaagde fitnesstraining begint bij de juiste fitnessuitrusting

Verbeter je fitnessprestaties met de beste fitnessmaterialen

Deze fitnessartikelen horen thuis in jouw sporttas

Denk goed na over je fitnesskleding, dan hoef je je alleen nog maar te richten op een heerlijk uurtje knallen in de sportschool. Zorg er ook voor dat je fitnesskleding goed is afgestemd op jouw comfort. Kies bijvoorbeeld een legging om snel te kunnen bewegen of voor een korte broek als je het snel warm hebt. Zorg daarnaast dat je altijd een vest of een trui draagt over je shirt, zodat je geen kou vat na de training als je goed bezweet bent.

Veel succes en geniet van je fitnessuurtje!

Auteur: Carolina van Foodie-ness

Verberg

10% korting bij onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen