Fitnessshop

Alles wat je nodig hebt.

Shop alle producten

Activewear

CALVIN KLEIN PERFORMANCE

We presenteren CALVIN KLEIN PERFORMANCE: sportessentials met dezelfde prestatiegerichtheid als jij. Deze dynamische looks voor hem en haar zijn de gouden combi van vorm en functionaliteit en nemen je moeiteloos mee van work-out tot chill-out.
SHOP NU

Retro sportkleding

Hoodies, logo-leggings en trainingspakken met 90s-gevoel zijn op dit moment ideaal fitnessmateriaal. Zelfs als je na het sporten nog een sapje gaat halen kun je jouw sportoutfit aanhouden.

Hanna Schreiber

Inkoper

Jouw pasvorm

De sportbeha voor jou

Verschillende workouts vereisen verschillende vormen van ondersteuning. Onze sportbeha-experts helpen je om je nieuwe sportbeha te vinden. Beantwoord de vragen en vind de perfecte pasvorm.

Topmerken

Fitnesskleding voor Dames

Als jij een echte fitnessfanaat bent weet je hoe belangrijk het is om voorzien te zijn van de juiste fitnesskleding. De prestaties van jouw fitnessuurtje vallen of staan met de juiste schoenen, sportmaterialen en de beste fitnesskleding. Wist je dat het hebben van de juiste fitnesskleding en materialen ervoor kan zorgen dat je motivatie een gigaboost krijgt? En je sportprestaties zich gegarandeerd zullen verbeteren? Ook de kans op blessures neemt af, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid naar de sportschool gaat.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wat moet je vooral niet vergeten als je gaat fitnessen?

  1. Een bidon voor de dorst
  2. Een telefoonhoesje om van je playlist op je mobiel te kunnen genieten
  3. Een handdoek en zweetbandje om tijdens het sporten te kunnen deppen
  4. Fitnesshandschoenen ter bescherming van je handen en beter grip
  5. De juiste fitness kleding: een sportlegging, sportshirt en sport bh
  6. Een elastiekje om je haar vast te dragen
  7. En dit gaat allemaal in je: sporttas. Kies een grote sporttas zodat ook je handdoek, bidon en schoon ondergoed erin passen

Een geslaagde fitnesstraining begint bij de juiste fitnessuitrusting

Verbeter je fitnessprestaties met de beste fitnessmaterialen

Deze fitnessartikelen horen thuis in jouw sporttas

Denk goed na over je fitnesskleding, dan hoef je je alleen nog maar te richten op een heerlijk uurtje knallen in de sportschool. Zorg er ook voor dat je fitnesskleding goed is afgestemd op jouw comfort. Kies bijvoorbeeld een legging om snel te kunnen bewegen of voor een korte broek als je het snel warm hebt. Zorg daarnaast dat je altijd een vest of een trui draagt over je shirt, zodat je geen kou vat na de training als je goed bezweet bent.

Veel succes en geniet van je fitnessuurtje!

Auteur: Carolina van Foodie-ness

Verberg