Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Kleur
  • Sportcategorie
  • Prijs
  • Levering

34 artikelen

adidas Supercourt

adidas Supercourt

Shop hier

Tientallen sit-ups of squats in de huiskamer, of toch liever een yogasessie bij de lokale yogastudio? Zorg dat je goed bent uitgerust met een outfit-matchende yogamat!

In een tijd waarin we altijd maar 'aan' staan en 24/7 beriekbaar zijn, is het noodzakelijk rust in te bouwen om op te laden. Bovendien is het belangrijk ons lijf strak en soepel te houden. Voor velen van ons is yoga een fijne manier om dat te doen. Even een uurtje met je aandacht naar binnen, je dagelijkse beslommeringen laten voor wat ze zijn, je lijf echt voelen. Daarbij horen intensieve oefeningen die je bloed laten stromen en je lichaam strak en lenig maken. Anderen kiezen voor fitness: een reeks krachtoefeningen zorgt voor een goede spieropbouw en een strak en gespierd lijf. Je kunt hiervoor naar een sportschool of yogastudio gaan, maar je kunt ook thuis aan de slag met de juiste fitness en yogartikelen. In onze online shop hebben we een mooi aanbod van handige hulpmiddelen die je work-out of rustmoment ten goede komen.

"Yoga-poses en krachttraining met de beste fitness en yogartikelen"

Met de juiste fitness en yogartikelen haal je het beste uit jezelf. Het begint allemaal met de juist mat: deze zorgt voor grip bij staande oefeningen, en voor comfort bij poses die je liggend uitvoert. Een yoga-block is een musthave voor een ontspannen meditatiehouding, zoals de kleermakerszit. Maar je kunt 'm ook goed gebruiken bij korte hamstrings of om je nek te beschermen bij poses op de grond. Voor een ontspannende bindweefselmassage en optimale doorbloeding is de foam roller een uitkomst. En wil je lekker stretchen of extra weerstand bij been- en armoefeningen dan heb je veel aan de flex band. Kortom: de fitness en yogartikelen komen altijd van pas. Of je nu thuis je conditie op pijl wilt houden met touwtje springen, lekker wilt mediteren of jezelf een doeltreffende massage gunt.