Dames
Kinderen

Catalogus van Fitbit

Merk
Sportcategorie
Prijs

1 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Wat is een Fitbit eigenlijk?

Een Fitbit is een activity tracker die jou helpt fit te worden en gezonder te leven. Benieuwd hoe? Hij trackt jouw beweging door een combinatie van de volgende functies;

Welke functies heeft de Fitbit?

- Hartslagmeter: de Fitbit registereert jouw hartslag nauwkeurig door middel van PurePulse technology - Sleep tracking: de Fitbit meet het aantal uren dat je in slaap bent - Activitity tracker: de Fitbit meet hoeveel stappen je hebt gezet per dag of hoeveel meters je zwemmend of fietsend hebt , het aantal calorien wat je daarmee verbruikt hebt - SMS on screen: berichten verzenden en ontvangen - Aansluitingen door USB/bluetooth: Opladen en koppelen aan smartphone of notebook - Waterdicht, silicone materiaal: Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor waterschade - Tijds- datumweergave/alarm: Ook deze ‘normale functies’ van een horloge worden niet vergeten

Voor welke sporten is de Fitbit te gebruiken?

Voor elke! De Fitbit is geschikt voor allerlei outdoorsporten zoals alpinisme, bergbeklimmen, hiken, klimmen, mountainbiken, wielrennen, hardlopen, maar ook voor indoor fitness of andere work-outs.

Hoe gebruik je een Fitbit optimaal?

Door het downloaden van de bijbehorend app voor je notebook of smartphone kun je alle data die de Fitibit meet, bijhouden. Zo kun je jouw ontwikkelingen bijhouden. Bijvoorbeeld het aantal kilometer wat je maakt, het aantal uren dat je goed slaapt en de ontwikkeling van je hartslag.

Daarnaast is de Fitbit ook een handig accessoire tijdens het sporten. Naast de ingebouwde hartslagmerten kun je SMS-berichten ontvangen en de tijd en datum aflezen.

Omdat dit sportbandje al je dagelijkse bezigheden traceert, raak je je bewust van je levensstijl en word je gemotiveerder om gezonder leven. Bovendien hebben ze allemaal touchscreen, waarmee je gemakkelijk inkomende berichten kan lezen en nieuwe berichten kan sturen, zo hoef je nooit iets te missen tijdens je work-out! Fitbit was het eerste merk die het mogelijk maakte om je smartwatch te synchroniseren met onder andere je telefoon of laptop . Op je gesynchroniseerde apparaat kan je de statistieken zien van de afgelopen weken en maanden. Zo blijf je up-to-date van je vooruitgang en weet je waaraan je nog moet werken. Zo raak je nog gemotiveerder!

De smartwatches zien er sportief, maar stijlvol uit en kan je gemakkelijk combineren met je sporty outfit, werk outfit of een casual outfit. Ze gaan allemaal een lange tijd mee en zijn op te laden via een USB-oplader. De horloges zijn beschikbaar in verschillende breedtes en hebben verschillende functies voor een andere sport intensiteit. Als je een hele intensieve sporter bent dan heb je een ander soort bandje nodig dan wanneer je weinig tot niet sport. De Fitbit Blaze en Charge 2 berekenen bijvoorbeeld hoeveel verdiepingen je bent opgelopen, de Fitbit Alta HR doet dat niet. Verder kan je ook nog kiezen tussen veel verschillende kleuren. Kortom, voor ieder persoonlijk doel is er een bijpassend model!