Filter1

Felmini
Catalogus

284 items weergegeven

Van stoere booties tot elegante enkellaarsjes en sportieve sneakers, Felmini richt zich op jonge vrouwen die midden in het leven staan. Met een passie voor schoenen, mode en vrouwelijke schoonheid begint dit schoenenlabel in 1973 met het ontwerpen van zijn eerste collecties. En dat heeft succes. Visie en puur vakmanschap komen samen om een vooruitstrevend en tomeloos populair schoenenmerk te vormen.

Felmini gaat voor jong en modern

Dit mooie schoenenmerk richt zich op jonge vrouwen die actief van het leven genieten en het liefst in de laatste mode rondlopen. De fijne laarsjes, schoenen en sneakers zijn er dan ook op gericht om bij zo veel mogelijk verschillende stijlen en trends aan te sluiten. Draag de korte laarsjes bij een skinny jeans of onder een trui-jurk met een opvallende panty bijvoorbeeld. De unieke uitstraling van de ontwerpen van Felmini zijn een echte toevoeging aan je zorgvuldig samengestelde looks.

Voor dromers en reislustige types

Dit schoenenmerk laat zich graag inspireren door verschillende culturen, nieuwe gezichten en verre reizen. Dit zie je terug in de creatieve en soms een klein beetje dromerige ontwerpen. De beste leersoorten in combinatie met fijne details maken van elke schoen een uniek exemplaar. Met welk model ga je jouw schoenencollectie verrijken?