accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

Faux-fur

Wat is faux fur?

Wat is faux fur? Faux fur, fake fur of fun fur zijn de benamingen die gebruikt worden als het om nepbont gaat. Faux fur wordt gemaakt van synthetische vezels en hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen. Tegelijkertijd stylish en rekening houden met het welzijn van de dieren: van een fashion statement gesproken. Ook zin in een nep- bonte avond? Lees hier meer over Faux Fur!

Faux fur

Merk
m
Kleur
Maat
2 artikelen weergegeven
2 artikelen weergegeven
Faux-Fur

Zodra het kouder wordt is er haast niets fijner dan je te hullen in de meest zachte stoffen. De grote merken laten zich al jaren inspireren door het speelse imitatiebont. Zacht, fluffy en on-trend: met een dosis faux-fur zie jij er piekfijn uit. Kies uit de zoetste kleuren en de mooiste dessins en ga de kou stijlvol tegemoet!

Aaibaar en verantwoord: trakteer jezelf op een mooie faux-fur jas!

Hoe mooi echt bont ook kan zijn, het is natuurlijk helemaal uit den boze. Gelukkig is er daarom faux-fur ontwikkeld; net zo mooi en helemaal verantwoord. In deze aaibare stoffen heb jij het nooit meer koud! De mooiste merken experimenteren erop los met vrolijke kleurenpaletten en dierenprints. Zo kies je onder andere uit zuurstokroze, kleurrijke patchworkdessins en stijlvolle luipaarddessins. Van jassen tot gilets: met deze faux-fur toppers maak je van iedere dag een modefeestje!

Mix en match erop los met fluffy materialen!

Talloze merken zoals Missguided, TOPSHOP en Saint Tropez hebben zich laten inspireren door de faux-fur trend. Bij deze trend geldt overigens één regel en die luidt: combineren mag! Mix en match erop los, want hoe kleurrijker, hoe leuker! Je kunt de imitatiebontjasjes overigens in talloze stijlen dragen. Ben je in een casual bui? Ga dan voor een oversized faux-fur jack en draag deze met een boy-friend jeans en kleurrijke sneakers. Ga je naar een cocktailparty? Kies dan voor een pittig luipaarddessin, een cocktailjurkje en sexy heels!