Faq | Zalando Plus | Voordelen voor Zalando Plus-leden

Voordelen voor Zalando Plus-leden

Wanneer je lid wordt van Zalando Plus, heb je toegang tot de volgende diensten en voordelen:

Sneller & gratis: Met Zalando Plus profiteer je altijd van gratis expresslevering: je kunt jouw bestellingen de volgende avond al laten bezorgen. Ook halen we jouw retouren bij jou thuis op – kosteloos! Kijk simpelweg naar het 'Zalando Plus' label op de itempagina en selecteer Zalando Plus levering bij het plaatsen van je bestelling. Ook kun je bij het zoeken van items filteren op items met 'Snelle levering met Zalando Plus'.

Shop als eerste: Als Plus-lid krijg je als eerste toegang tot hot releases, ook word je als eerste op de hoogte gebracht als items op je verlanglijstje weer verkrijgbaar of in de sale zijn.

Priority klantenservice: Met Zalando Plus profiteer je van priority klantenservice en word jij altijd als eerste geholpen als je contact met ons opneemt. Ons Plus-klantenserviceteam helpt je graag verder via telefoon, e-mail of chat.

Je kunt je registreren voor een gratis proefperiode op www.zalando.nl/zalandoplus om vandaag nog van alle Zalando Plus-voordelen te profiteren.

*Zalando Plus is mogelijk niet voor alle klanten beschikbaar.

Gerelateerde vragen:


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Jouw inbox

Maak 'm fashionable

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Zalando

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.