faq | Zalando Plus | Early Access voor Zalando Plus-leden

Early Access voor Zalando Plus-leden

Wat is Plus Early Access?

Plus Early Access geeft Plus-leden de kans om hot releases als eerste te shoppen. Plus-leden kunnen elke release gedurende een vooraf bepaalde periode kopen, voordat deze beschikbaar wordt gemaakt voor alle andere Zalando klanten.

Welke items zullen worden aangeboden als Plus Early Access?

Early Access wordt aangeboden op langverwachte releases en samenwerkingen van populaire merken. Elke maand zullen er nieuwe releases zijn, en het aanbod kan bestaan uit schoenen, kleding, accessoires of beautyproducten voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Elke release is uniek en de voorraad kan beperkt zijn.

Hoe lang duurt een Early Access-periode?

Hoe lang een Early Access release wordt aangeboden is afhankelijk van het item of de collectie. Aan het begin van de Early Access kunnen Plus-leden zien hoe lang het duurt voordat hun Early Access verloopt voor elke collectie en item. Houd er alsjeblieft rekening meer dat de voorraad tijdens een Early Access release uitverkocht kan raken, en dat daardoor niet altijd alle items en collecties beschikbaar zijn voor alle Plus-leden of Zalando klanten.

Kan ik zien welke aankomende Early Access releases er zijn?

Bekijk de release-kalender om aankomende releases te bekijken. We laten hier mogelijk niet alle releases zien omdat we je willen blijven verrassen, maar je kunt hier een idee krijgen van welke soort items beschikbaar zullen zijn tijdens de volgende Early Access release.

Ik zie een release waarbij "Binnenkort bij Plus" staat, maar ik kan deze niet kopen. Wat betekent dit?

Als bij een item of collectie het label "Binnenkort bij Plus" staat, betekent dit dat deze nog niet beschikbaar is voor aankoop voor zowel Plus-leden als Zalando klanten. Iedereen kan zich aanmelden om een herinnering te ontvangen wanneer de Early Access-periode begint. In deze periode komt het item als eerste beschikbaar voor Plus-leden. Als je een herinnering aanvraagt maar je niet aanmeldt voor Plus, moet je wachten tot de Early Access-periode is afgelopen om de release te kopen.

Ik kan niet meer dan een paar hoeveelheden van mijn geselecteerde item kopen, hoe komt dat?

Items onder Plus Early Access kunnen veelgevraagd, beperkt of eenmalige releases zijn. We willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk klanten elke release kunnen kopen, dus voor bepaalde items kunnen limieten gelden voor de aankoop.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met onze chatbot

Onze chatbot helpt je graag verder!

Als de chatbot je vraag niet kan beantwoorden, zul je worden doorverbonden met een van onze medewerkers.

Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Wil jij 10% korting?*

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.