Terugbetaling

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?
Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling.

De verwerking van een retourzending kan tot aan 14 dagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Je kunt het bedrag dan binnen 5 werkdagen* ** terug op je bankrekening of PayPal-account verwachten.

Heb je een partnerartikel retour gestuurd aan de partner? De retourzendingen en terugbetalingen van partnerartikelen kunnen soms iets langer onderweg zijn dan 14 dagen. We vragen hier om begrip.

Heb je je bestelling (deels) betaald met tegoed van een cadeaukaart, dan wordt het gebruikte tegoed teruggestort op je Zalando account zodra je retourzending is verwerkt. Dit tegoed vind je terug onder het kopje ‘mijn cadeaubonnen’.

Bij retourzending van artikelen verzonden via Express levering worden de verzendkosten van €9,95 niet vergoed.

Mijn bestelling is geannuleerd maar al wel betaald, wat nu?

Is je bestelling geannuleerd, maar is het bedrag al wel afgeschreven van je rekening? Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. Het kan maximaal 5 werkdagen* duren voordat dit bedrag weer zichtbaar is op je rekening.

* Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.

**Bij Creditcardrekening is de terugbetaling te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.


Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.