Faq | Items & Maattabellen | Items direct vanuit winkels verkocht en verzonden

Items direct vanuit winkels verkocht en verzonden

Gedurende de huidige gezondheidscrisis ondersteunen we winkels in het hele land. Zolang zij gesloten zijn, kan je vele van hun items bij ons bestellen (afhankelijk van beschikbaarheid) en de winkel ontvangt de inkomsten. Wij hosten het platform, zij zorgen voor de verzending, en voor jou blijft shoppen eenvoudig!

Hoe weet ik of een item dat ik bestel vanuit een winkel komt?

Als een item direct vanuit een winkel beschikbaar is, zal dit zichtbaar zijn op de productpagina zelf: “Dit item wordt rechtstreeks vanuit een winkel verkocht en verzonden #supportthestores”.

Je kunt ook in je account zien welke items door een winkel zijn verkocht en verzonden. Dit staat bij de items dan duidelijk aangegeven met de naam van de winkel.

Als je zowel Zalando items als items direct vanuit winkels in je bestelling hebt zitten, dan zullen deze in aparte pakketten worden verzonden.

Hoe kan ik een bestelling vanuit een winkel retourneren?

Je kunt items vanuit een winkel gratis retourneren binnen een periode van 100 dagen, zoals je gewend bent! We vragen je enkel om de items rechtstreeks te retourneren naar de winkel die ze heeft verzonden.

Stop voor de retourzending de items terug in de doos of zak, plak het retourlabel over de sticker van de heenzending heen en geef je pakket af bij het voor jou dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Door gebruik te maken van het meegeleverde retourlabel ben je er zeker van dat de items worden geretourneerd naar het juiste adres.

Bewaar goed je verzendbewijs tot je retourzending door ons is verwerkt, wat tot aan 14 dagen kan duren.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Icon is missing
Chat met ons

De snelste manier om je bestellingen, retouren, terugbetalingen en méér te controleren

Jouw inbox

Maak 'm fashionable

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Zalando

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.