Faq | Retour & Terugbetaling | Hoe volg ik mijn retourzending?

Hoe volg ik mijn retourzending?

Wanneer je een retourzending afgeeft bij een Homerr of bij een pakketpunt van PostNL of DHL*, krijg je een Track & Trace code waarmee je je zending kunt volgen vanaf het pakketpunt tot aan ons retourcentrum. 

We hebben geen retourinformatie over je laatste drie bestellingen. Houd je account in de gaten voor updates over retourzendingen van eerdere bestellingen.

De verwerking van een retourzending kan tot aan 10 dagen duren voor Zalando items, en tot aan 14 dagen voor Partner items. Ook wanneer de tracking link aangeeft dat je retourzending al door ons is ontvangen, kan het zijn dat we deze tijd nodig hebben om je retourzending te verwerken.

Wanneer wij vervolgens je retourzending ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je hierover een retourbevestiging per e-mail. In deze e-mail staat ook direct het nieuwe rekening- of restitutiebedrag.

Mocht je twee weken na het retourneren van je bestelling nog geen e-mail hebben ontvangen van ons, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

*Het is op dit moment niet mogelijk om gebruik te maken van de DHL lockers. Als je op zoek bent naar een DHL punt bij jou in de buurt, kun je gebruik maken van de optie 'Verfijn zoekopdracht' om deze uit te sluiten van de zoekresultaten.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Icon is missing
Chat met ons

De snelste manier om je bestellingen, retouren, terugbetalingen en méér te controleren

Jouw inbox

Maak 'm fashionable

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Zalando

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.