Faq | Pre-owned | Pre-owned items kopen bij Zalando

Pre-owned items kopen bij Zalando

Wat zijn pre-owned items?

Pre-owned items zijn items die eerder in het bezit zijn geweest van iemand anders. Al onze pre-owned items zijn merkitems van hoge kwaliteit in een zo goed als nieuwe staat, in navolging van het motto 'tweedehands, eerste keus'. Dankzij onze dubbele kwaliteitscheck verkopen we alleen items die zo goed als nieuw zijn en ongedragen ogen.

Wie verkoopt pre-owned items?

Alle pre-owned items worden verkocht door 'Zalando Zircle', een Zalando-merk. Er zijn geen klant-tot-klantverkopen bij Zalando. Wel kun je jouw items verkopen aan Zalando.

Waarom is mijn pre-owned item niet langer verkrijgbaar?

Elk pre-owned item bij Zalando is uniek en in slechts één maat verkrijgbaar. Heb je dus een oogje op een pre-owned item, wees er dan snel bij.

Hoe weet ik of ik een pre-owned item heb gekocht?

Alle pre-owned producten zijn gemarkeerd met 'Pre-owned'. Op de productpagina van het item wordt ook 'Verkocht en verzonden door Zalando Zircle' vermeld. Deze tekst zie je ook terug in je gebruikersaccount nadat je het item hebt gekocht.

Zijn pre-owned items onderzocht op kwaliteit?

Ja. Elk item gaat meerdere malen door de getrainde handen van onze kwaliteitscontrole-experts, die extra goed letten op de echtheid van onze pre-owned items. Ondanks ons uitgebreide testproces kunnen we niet garanderen dat 100% van de items origineel is. Zodra we vermoeden dat een item niet authentiek is, verwijderen we het uit ons assortiment. Heb je een item ontvangen waarvan je niet zeker bent of het authentiek is? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Kan ik pre-owned items retourneren?

Ons 100 dagen gratis retournerenbeleid is ook van toepassing op pre-owned items die bij Zalando gekocht zijn. Hou er rekening mee dat de geretourneerde items in dezelfde staat moeten zijn waarin je ze ontvangen hebt. Het is belangrijk dat je de items – behalve om te passen – niet gebruikt of gedragen hebt.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met onze chatbot

Onze chatbot helpt je graag verder!

Als de chatbot je vraag niet kan beantwoorden, zul je worden doorverbonden met een van onze medewerkers.

Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Jouw inbox

Maak 'm fashionable

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Zalando

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.