faq | Bestelling | Een aanmaning ontvangen?

Een aanmaning ontvangen?

Aanmaningen worden automatisch verstuurd, wanneer er na de betalingstermijn van 14 dagen nog een openstaand bedrag is voor je bestelling.

Ik heb mijn bestelling al betaald 
Heb je binnen de 14 dagen wel het bedrag betaald, maar ontvang je toch een aanmaning? Dan kan het zijn dat je betaling nog verwerkt moet worden. Houd er rekening mee dat dit 2 tot 5 werkdagen kan duren. Om je betaling goed te kunnen verwerken is het belangrijk dat het betalingskenmerk (je bestelnummer) correct wordt ingevuld. 

Heb je een fout gemaakt in je bestelnummer, heb je wat anders ingevuld als betalingskenmerk of heb je niks ingevuld? Wacht dan alsjeblieft 5 werkdagen af zodat we de tijd hebben om je betaling alsnog te verwerken of naar je terug te storten.

Blijft een terugbetaling of betalingsbevestiging ook na deze 5 werkdagen uit? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via onderstaande knop.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd
De verwerking van een retourzending kan tot aan 14 dagen duren. Om aanmaningen te voorkomen raden we daarom aan je retourzending altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen te doen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending kun je dan ook gerust het nieuwe factuurbedrag in de retoursbevestiging afwachten. 

Als je een onterechte betalingsherinnering hebt ontvangen, kun je ons dit hier laten weten:

Reeds betaald/geretourneerd
 

*Heb je bericht gehad van een incassobureau betreft een openstaande factuur? Neem dan alsjeblieft direct contact op met het desbetreffende incassobureau.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met onze chatbot

Onze chatbot helpt je graag verder!

Als de chatbot je vraag niet kan beantwoorden, zal je vraag worden doorgegeven aan een van onze medewerkers.

Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Wil jij 10% korting?*

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.