Betalen met creditcard via 3D Secure

Betalen met creditcard via 3D Secure

De Europese regelgeving verandert om het betalen met creditcard veiliger voor je te maken. Voor elke bestelling die na 14 september 2019 wordt geplaatst, zul je worden gevraagd om je betaling te verifiëren met 3D Secure. De naam voor deze verficatiemethode hangt af van het type kaart waarmee je betaalt. Zo is er bijvoorbeeld Visa Secure, Mastercard Identity Check en American Express SafeKey.

Wat moet ik doen?
Als je dit nog niet hebt gedaan, moet je jouw betaalkaart registreren voor 3D Secure. Bij de meeste banken kun je dit online doen. Kijk op de website van je bank voor meer informatie.

Als je je eerder hebt aangemeld voor 3D Secure of het al eerder hebt gebruikt, hoef je je niet opnieuw in te schrijven. Het is echter mogelijk dat je bank inmiddels een nieuw proces heeft ingericht om je betaalervaring te verbeteren. Sommige banken hebben bijvoorbeeld speciaal een nieuwe smartphone-app ontworpen. Neem contact op met je bank voor meer informatie.

Om ervoor te zorgen dat je je volgende bestelling gemakkelijk en veilig kan betalen, wordt het ten zeerste aanbevolen om 3D Secure in te stellen voor je volgende aankoop met creditcard.

Wat verandert er?
Mogelijk werd je bij eerdere bestellingen gevraagd om je betaling te verifiëren met 3D Secure, maar met de nieuwe verordening komt hiervoor een nieuw, eenvoudiger en veiliger proces.

Bekijk in onderstaande video een voorbeeld van hoe het nieuwe proces eruit zou kunnen komen te zien. In dit geval gebruikt de bank de smartphone en vingerafdruk van de klant om de identiteit van de klant te controleren.

 

 


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met ons

We helpen je graag verder via chat. Het kan zijn dat de medewerker je in het Engels te woord staat.

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Wat dacht je van 10% korting* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.